10 reguli emotionante ale unui tata, al carui copil a murit cand avea doar 3 ani

/ / Modificat: 2019-11-18
10 reguli emotionante ale unui tata, al carui copil a murit cand avea doar 3 ani

Nu exista nimic mai dureros in aceasta viata decat sa-ti pierzi copilul.  Este nefiresc si sunt prea multi parinti, care dintr-un motiv sau altul, trebuie sa traiasca cu acest chin care ii va macina toata viata. Cand se intampla acest lucru, resemnarea este singura cale pentru a putea merge mai departe. Acelasi lucru s-a intamplat cu un tata, Richard Pringle, care si-a pierdut fiul.

Nasterea copilului sau a fost cel mai frumos moment trait in viata lui. L-a iubit neconditionat din prima clipa in care l-a vazut. Dar nu stii niciodata cum va decurge viata sau ce iti ofera viitorul, de aceea este foarte important sa traiesti fiecare clipa ca si cum ar fi ultima.

Ce sunt momentele de tristete sau de proasta dispozitie? La ce ajuta sa traiesti intr-o lume atat de grabita, in care cel mai important este sa castigi si sa strangi bani, fara a da importanta, cu adevarat, familiei. Nu este nimic mai frumos decat sa privesti micutii cum cresc si sa vezi cum evolueaza. Este interesant sa vezi cum devin oameni minunati pentru ca esti tatal sau mama lor si ii cresti in cel mai bun mod pe care il stii. Si incerci sa te depasesti in fiecare zi, pentru ei.

Merita sa te gandesti in fiecare dimineata la cat de norocos esti sa ai copii sau sa fii sanatos, deoarece acest lucru nu poate fi cumparat cu bani. Multumeste-te ca ai tai sunt sanatosi si fericiti si asta nu se compara cu nimic altceva.

Richard Pringle si fiul sau Hughie

Richard Pringle, din Anglia, a trait acel moment cumplit din viata, pierzandu-si baietelul de doar 3 ani, din cauza unei hemoragii cerebrala nedreapta. Micutul se nascuse cu o malformatie care a dus catre acest final.La un an de la moartea baietelului sau, acest tata curajos, rezistent, cu cea mai adanca durere in suflet, ofera o lectie pe pagina sa de Facebook. Acolo impartaseste cu toti cei care vor sa o citeasca o scrisoare in care enumera cele mai importante 10 lucruri pe care le-a invatat dupa ce si-a pierdut copilul ... Si pe care multi parinti poate le trec cu vederea. Este un mesaj care nu te poate lasa indiferent, pentru ca este scris din suflet pentru alte asuflete. 

Cele mai importante 10 lucruri ...

1. Niciodata nu poti pupa si iubi prea mult.

2. Faceti-va mereu timp. Opriti ceea ce faceti si joacati-va cu copilul, chiar daca doar pentru un minut. Nimic nu este atat de important incat sa nu poata astepta.

3. Faceti cat mai multe fotografii si cat mai multe filmulete cu micutul vostru. Intr-o zi ar putea fi tot ce mai aveti.

4. Nu cheltuiti bani, petreceti timp. Crezi ca ceea ce cheltui conteaza? Nu este asa. Ceea ce faci conteaza. Sari in balti, mergi la plimbare. Inoata in mare, construieste o cazemata si distreaza-te. Aceasta este tot ce isi doreste cel mic. Nu-mi amintesc ce i-am cumparat lui Hughie. Nu pot sa-mi amintesc decat ce am facut.

5. Canta. Cantati cantece impreuna. Cele mai fericite amintiri ale mele sunt cele cu Hughie stand pe umeri sau stand langa mine in masina cantand melodiile noastre preferate. 

6. Apreciati cel mai simplu lucru. Noaptea, culcatul, povestile. Cina impreuna. Duminica acasa lenevind. Apreciati cele mai simple momente. Este ceea ce imi lipseste cel mai mult. Nu lasati acele momente speciale sa fie trecute cu vederea.

7. Sarutati-i intotdeauna pe cei pe care ii iubit. Daca uitati, reveniti si dati-le acel sarut. Nu stii niciodata daca este ultima data cand vei avea ocazia sa faci acest lucru.

8. Faceti lucrurile plictisitoare sa fie distractive. Mergi la cumparaturi, calatoreste cu masina, plimba-te prin magazine. Spune glume, razi, zambeste si bucura-te. Viata este prea scurta ca sa nu te distrezi.

9. Pastrati un jurnal. Scrieti tot ce fac cei mici. Lucrurile amuzante pe care le spun, lucrurile frumoase pe care le fac. Am inceput sa facem asta dupa ce l-am pierdut pe Hughie. Am vrut sa ne amintim totul. Acum o facem pentru Hettie si Hennie. Veti avea aceste amintiri scrise pentru totdeauna si cand veti fi mai in varsta, puteti privi inapoi si aprecia fiecare moment.

10. Daca aveti copiii langa voi, ii puteti saruta in fiecare seara, veti putea lua micul dejun in fiecare zi, ii puteti duce la scoala, la facultate, ii puteti vedea casatoriti intr-o zi ... Sunteti foarte norocosi. Nu uitati niciodata asta.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Tata Reguli

Articole recomandate

Citeste si despre