10 filme pe care orice femeie ar trebui sa le vada

/ / Modificat: 2018-10-19
10 filme pe care orice femeie ar trebui sa le vada

Dupa o zi grea la munca nu-ti doresti altceva cand ajungi acasa decat sa te destinzi putin. Si ce te relaxeaza daca nu un film bun. 

Iata 10 recomandari de pelicule pe care ar trebuie sa le vada orice femeie. Sunt filme de referinta pentru cinematografia mondiala, cu actrite si actori de top.

1. Zambet de Mona Lisa (2003)

O poveste despre tinerele femei care se lupta sa se autodefineasca intr-o lume care deja le-a definit.

2. Salbaticie (2014) 

Cheryl ia o hotărâre pe care cei din jur o considera nesabuita: începe o calatorie de 1500 de kilometri, pe jos si de una singura, de-a lungul Pacific Crest Trail, un superb traseu montan ce uneste nordul Statelor Unite de granita cu Mexicul. 

3. Cand Harry a cunoscut-o pe Sally (1989) 

O comedie de nota 10 din care inveti ca la baza unei relatii de cuplu solide e musai sa stea prietenia sincera, nedisimulata dintre el si ea.

4. Regina (2006)

Atunci cand vestea mortii Printesei Diana cade asupra unui public britanic socat si neincrezator, Regina Elisabeta II se retrage intre zidurile Castelului Balmoral cu familia sa, incapabila de a intelege reactia oamenilor la nenorocire.

5. Erin Brockovich (2000)

Intr-o lume in care eroii sunt adesea intr-un numar foarte mic, povestea lui Erin Brockovich ne aduce aminte de puterea spiritului uman. Filmul este facut dupa un caz real.

6. Mananca, roaga-te, iubeste (2010)

Liz Gilbert (Julia Roberts) este o femeie moderna pornita intr-un periplu prin lumea larga, de-a lungul caruia spera sa se regaseasca si sa se impace cu sine.

7. Amélie (2001)

Micuta si nespus de gingasa frantuzoaica are o misiune pe cat de grea, pe atat de frumoasa, pe care si-a stabilit-o singura-singurica in ziua in care a implinit 20 de ani: sa indrepte viata celor din jurul ei. 

8. Coco Chanel (2009)

Este povestea lui Coco Chanel, o femeie care a invatat ca viata poate curge monoton, pentru ca peste noapte sa se schimbe cum nu ti-ai fi imaginat vreodata. Uneori, pentru asta e nevoie de o singura idee geniala!

9. Pe aripile vantului (1939)

Este unul dintre cele mai vizionate filme din istoria cinematografiei mondiale. O poveste de dragoste fascinanta traita in timpul razboiului, o interpretare de referinta a lui Vivien Leigh.

10. Titanic (1997)

Prima calatorie a "navei viselor, Titanic," s-a incheiat printr-un cosmar care depaseste capacitatea de intelegere, iar credinta oamenilor in forta lor dominanta a fost distrusa pentru totdeauna de defectele specific umane: aroganta, infumurarea si lacomia.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Filme Mame

Articole recomandate

Citeste si despre