Monitorizarea temperaturii bazale a corpului din timpul menstruatiei este acum disponibila pe seria Samsung Galaxy Watch5 in 32 de tari

/ / Modificat: 2023-04-24
Monitorizarea temperaturii bazale a corpului din timpul menstruatiei este acum disponibila pe seria Samsung Galaxy Watch5 in 32 de tari

Utilizatorii Galaxy Watch5 si Galaxy Watch5 Pro din 32 de tari ale lumii isi vor putea urmari mai bine ciclurile menstruale folosind senzorul de temperatura in timp ce dorm

Samsung Electronics a anuntat adaugarea masurarii temperaturii pielii1 la caracteristica Cycle Tracking deja existenta de urmarire a ciclului menstrual bazata pe calendar. 

Utilizatorii Galaxy Watch5 si Galaxy Watch5 Pro pot obtine acum informatii si mai detaliate pentru a-si gestiona ciclurile menstruale si pentru sanatatea generala. Noua functie va fi lansata progresiv prin actualizarile aplicatiei Samsung Health2 in Coreea, SUA si 30 piete europene. 

“Viziunea holistica a Samsung asupra starii de bine avanseaza si mai mult datorita inovatiilor noastre in materie de senzori, oferind informatii detaliate despre sanatate, care ii ajuta pe utilizatori. Noul senzor de temperatura cu infrarosu de pe Galaxy Watch5 ofera modalitati mai convenabile de a urmari si intelege sanatatea personala”, a spus Hon Pak, Vice Presedintesi Sef al echipei Digital Health, din cadrul diviziei MX, la Samsung Electronics.

Temperatura bazala a corpului variaza in functie de perioada menstruala. Aceasta trebuie masurata imediat dupa trezire si inainte de orice activitate fizica sau inaintea contactului cu alti factori externi. Obtinerea unor monitorizari ale temperaturii bazale a corpului exacte necesita masurarea temperaturii  dimineata, imediat dupa trezire, proces care poate fi incomod si uneori uitat. Noua caracteristica Samsung automatizeaza acest proces, facandu-l mai usor si mai convenabil.

Functia Cycle Tracking este realizata de Natural Cycles. Integrata cu tehnologia senzorilor Samsung, aceasta permite utilizatorilor sa urmareasca schimbarile de temperatura ale pielii, o estimare eficienta a temperaturii bazale a corpului in timpul somnului chiar de la incheietura mainii. Seria Galaxy Watch5 utilizeaza tehnologia cu infrarosu pentru citiri mai precise, chiar daca conditiile din jur se schimba. Functia avansata Cycle Tracking ajuta utilizatorii sa urmareasca ovulatia si sa prezica mai bine cand va incepe urmatoarea menstruatie.

Pentru a o activa, utilizatorii selecteaza Cycle Tracking in aplicatia Samsung Health, adauga cele mai recente informatii despre menstruatie in calendar si apoi activeaza „Prezicerea mentruatiei cu ajutorul temperaturii pielii” in setari. Monitorizarile colectate in luna anterioara sunt afisate ca un grafic in urmarirea menstruatiei, afisand utilizatorilor perioada lor, precum si ovulatia anticipata si fereastra fertila. Toate datele colectate sunt criptate si stocate in siguranta pe dispozitivul utilizatorului, oferindu-i mai mult control asupra datelor lor. 

Cycle Tracking evalueaza, de asemenea, simptomele introduse in jurnalul zilnic si ofera informatii relevante si sfaturi bazate pe acestea, cum ar fi programarea unei zile pentru a va relaxa pentru a preveni oboseala sau exercitii usoare pentru a ameliora durerea pelviana premenstruala. In plus, aplicatia Samsung Health41sugereaza continut util pentru a ajuta la o mai buna gestionare a sanatatii holistice in timpul menstruatiei, cum ar fi cursurile de stretching ghidate sau de meditatie pentru a reduce stresul si pentru a obtine un somn mai bun - factor esential pentru o sanatate mai buna. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Menstruatie Ciclul menstrual

Articole recomandate

Citeste si despre