Cum sa scapi de senzatia de picioare grele si obosite?

/ / Modificat: 2024-05-23
Cum sa scapi de senzatia de picioare grele si obosite?

 

Vara este anotimpul vacantelor si al plimbarilor lungi, în fuste sau rochii scurte si sandale comode. Însa ce facem cand factorii externi specifici acestui anotimp ajung sa ne strice cheful de vacanta datorita picioarelor grele, obosite si umflate?

Solutia este simpla si la îndemana oricui: Pachetul Picioare Usoare, care contine suplimentele Renox Renal Detox® si Venotonix Complex®. Afla în continuare cum te pot ajuta acestea pe timpul verii!

De ce ne confruntam cu picioare grele si umflate vara?

Chiar daca nu pare, aceasta problema este foarte frecventa vara în randul femeilor. Cauzele pot fi diverse, unele generale, altele specifice acestui anotimp:

- temperaturile ridicate afecteaza circulatia periferica prin dilatarea vaselor de sange, ceea ce poate duce la aparitia edemelor (acumulare de lichide în tesut) si la umflarea picioarelor;

- retentia de apa este mai intensa vara, datorita nevoii organismului de a retine mai multa apa pentru a mentine echilibrul hidric si termic (racirea corpului prin transpiratie);

- hidratarea insuficienta, surprinzator, contribuie la retentia de lichide în corp, din cauza nevoii organismului de a conserva apa disponibila;

- dieta bogata în sare, care stimuleaza retentia de lichide în organism;

- lipsa exercitiilor fizice, ceea ce poate duce la o circulatie sanguina deficitara;

- statul mult în picioare sau pe scaun, care afecteaza circulatia sanguina si limfatica;

- prezenta varicelor sau a edemelor, deoarece caldura dilata si mai mult vasele de sange.

Pe scurt, vara picioarele noastre pot fi afectate de perioadele lungi petrecute pe drum cand calatorim, de mersul prelungit cand vizitam locuri noi, de alimentatia necorespunzatoare, de hidratarea insuficienta si de lipsa exercitiilor fizice. Toate acestea pot duce la aparitia varicelor, a edemelor si a picioarelor umflate.

Cum te ajuta Pachetul Picioare Usoare?

Pentru a ameliora aceasta problema într-un mod 100% natural si minim invaziv, te poti baza pe suplimente alimentare. Iar în ajutorul picioarelor obosite si a venelor varicoase, Pachetul Picioare Usoare este un remediu naturist pentru picioare umflate, grele. Acest pachet asigura o actiune optima dubla gratie celor doua suplimente: Renox Renal Detox® si Venotonix Complex®.

Renox Renal Detox® ajuta la filtrarea si eliminarea toxinelor din organism, sustine functia renala, îmbunatateste functionarea tractului urinar si a vezicii urinare si stimuleaza eliminarea excesului de apa din organism. Avand proprietati diuretice, detoxifiante, depurative, anti-inflamatoare, antispasmodice si antisepctice, este indicat în cazul persoanelor cu afectiuni renale sau ale tractului uro-genital sau care se confrunta cu retentia de apa la nivelul membrelor.

Acest supliment se bazeaza pe o combinatie de 11 extracte naturale din plante: Coada-calului (proprietati diuretice si antioxidante); Strugurii-ursului (proprietati diuretice si antioxidante, sustine functia renala si urinara); Buchu (proprietati diuretice, anti-inflamatoare si antioxidante); Papadie (proprietati diuretice si detoxifiante); Ienupar (proprietati diuretice, anti-inflamatoare si antioxidante); Patrunjel (proprietati diuretice si detoxifiante, sustine circulatia); Paducel (proprietati diuretice si anti-inflamatoare, sustine circulatia periferica); Urzica (proprietati diuretice, anti-inflamatoare si antioxidante); Ghimpe (proprietati diuretice si anti-inflamatoare); Ghimbir (proprietati diuretice, anti-inflamatoare, antiseptice si antioxidante); si Matase de porumb (proprietati diuretice, anti-inflamatoare si antioxidante).

Venotonic Complex®, este un supliment natural cu actiune optima si eficienta pentru functionarea normala a circulatiei venoase si limfatice. Este indicat în cazul persoanelor cu diverse afectiuni si probleme de natura vasculara: insuficienta venoasa, inflamatii ale vaselor de sange, tulburari de circulatie, insuficienta veno-limfatica, fragilitate capilara, varice, hemoroizi, ulcere varicoase, hemoragii, hemoptizii, tromboze, echimoze, chiar si picioare reci, grele si obosite.

Formula se bazeaza pe 11 ingrediente esentiale pentru buna circulatie venoasa si limfatica: Diosmina (tonic venos, drenor limfatic, vasculoprotector, anti-inflamator); Vitamina C (antioxidant si anti-inflamator, îmbunatateste circulatia periferica si functia endoteliala); Castan salbatic (proprietati tonice, anti-inflamatoare, flebotonice, antiedematoase, anticoagulante, fluidizante pentru sange); bioflavonoide din citrice (antioxidant, anti-inflamator, îmbunatateste functia endoteliala si sanatatea vaselor de sange); amestec de tocoferoli (antioxidant, anti-inflamator, îmbunatateste functia endoteliala si circulatia periferica); Vitamina E naturala (antioxidant, vasodilatator si antiagregant); Ghimpe (tonic venos, anti-inflamator, îmbunatateste microcirculatia); Hesperidina (tonic venos, drenor limfatic, vasculoprotector, antioxidant); Quercetina (tonic venos, drenor limfatic, vasculoprotector, antioxidant); Rutin (tonic venos, drenor limfatic, vasculoprotector, antioxidant); Ardei iute (antioxidant, anti-inflamator, vasodilatator, îmbunatateste circulatia sanguina).

Beneficii Renox Renal Detox®

Beneficiile suplimentului Renox Renal Detox® se axeaza pe functia renala si a tractului urinar, în vederea eliminarii excesului de apa din organism.

- mentine sanatatea sistemului urinar, protejeaza aparatul urinar si amelioreaza simptomele afectiunilor urinare;

- efect diuretic, sustine diureza si eliminarea „nisipului” urinar;

- tonifica rinichii, sustine functionarea renala normala si este adjuvant în afectiunile renale;

- actiune hemostatica, ajuta în cazuri de hematurie;

- actiune detoxifianta si antioxidanta, ajuta la filtrarea si eliminarea toxinelor din organism;

- îmbunatateste functia tractului urinar si a vezicii urinare;

- sustine functia cardiaca, aportul de oxigen în sange si circulatia sanguina periferica;

- efect diuretic, contribuie la eliminarea excesului de lichid din organism, prevenind retentia de apa si luarea în greutate.

Beneficii Venotonix Complex®

Venotonix Complex® actioneaza în mod optim în vederea îmbunatatirii circulatiei sanguine si limfatice, avand în acelasi timp si proprietati anti-inflamatoare si antioxidante. Beneficiile acestui supliment sunt urmatoarele:

- regleaza si îmbunatateste functia sistemului circulator, fiind un adjuvant în cazurile de insuficienta venoasa;

- îmbunatateste si tonifica circulatia, creste tonicitatea peretilor venosi si a valvelor venoase;

- stimuleaza si protejeaza microcirculatia în capilare;

- reduce edemele si disconfortul cauzat de circulatia deficitara a sangelui la membrele inferioare;

- sustine circulatia periferica, contribuind la ameliorarea senzatiei de picioare reci, grele, obosite;

- sustine drenajul limfatic, presiunea si circulatia limfatica si filtrarea de la nivelul capilarelor;

- amelioreaza dilatatiile venoase, scade inflamatia si opreste sangerarile;

- sustine functia metabolica si buna functionare a sistemului nervos si vascular;

- reduce stresul oxidativ si efectul radicalilor liberi si îmbunatateste circulatia sanguina;

În concluzie, Pachetul Picioare Usoare este aliatul tau vara aceasta, pentru a scapa de stresul asociat picioarelor grele, obosite, umflate, cu edeme sau varice. Bazeaza-te pe duo-ul Renox Renal Detox® si Venotonix Complex® si mentine-ti corpul sanatos si confortul sporit vara (mai ales în vacanta) într-un mod 100% natural!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Sindrom picioare obosite sarcina

Articole recomandate

Citeste si despre