Tinute potrivite pentru mamicile plinute

/ / Modificat: 2009-05-18
Tinute potrivite pentru mamicile plinute

Este greu sa alegi tinute potivite pentru mamicile plinute si care sa fie si in tendinte. Citeste randurile de mai jos pentru a afla cum sa te imbraci trendy chiar daca ai cateva kilograme in plus.


Este greu sa alegi tinute potivite pentru mamicile plinute si care sa fie si in tendinte. Citeste randurile de mai jos pentru a afla cum sa te imbraci trendy chiar daca ai cateva kilograme in plus.

Chiar daca traversam o recesiune deloc confortabila, mamicile, fie ele si mai plinute, trebuie sa se simta la moda, chic si imbracate cu gust si confortabil.

S-au dus zilele in care mamicile mai rotunjoare trebuia sa se imbrace in haine largi si fara forma. Femeile de toate greutatile si marimile au inceput sa-si accepte silueta si sa-si iubeasca corpul, asa ca adapteaza exigentele modei la stilul lor.

Vara lui 2009 se concentreaza pe accente subtile, care confera unei tinute ceva aparte. Incercati sa introduceti putina stralucire in garderoba voastra, cu paiete, margele si in general accente de culori metalizate, dar intr-o masura discreta, fara a va acoperi de auriu din cap pana-n picioare. O pereche de cercei voluminosi, o pereche de balerini argintii, o esarfa cu accente metalice sau o poseta mica cu paiete pot inveseli orice tinuta, dar nu purtate toate odata!

Rochiile si bluzele care dezgolesc umerii sunt in tendinte, asa ca investiti in cateva topuri care va lasa la vedere aceasta parte a corpului, asortandu-le cu fuste, jeansi si pantaloni trei sferturi. Partea buna a acestei tendinte este ca distrage atentia de la zonele mai "rotunjoare" si canalizeaza atentia asupra umerilor si gatului, zone delicate si sexy ale femeii, indiferent de greutate.

Verdele este o culoare populara in acest sezon, asa ca asortati-o cu maro-ciocolatiu, auriu (vezi metalicele de mai sus) sau alte nuante de verde.

Accesoriile sunt o parte importanta a garderobei, asa ca nu neglijati importanta unor cercei-candelabru, bratari cu influente tribale si coliere de mari dimensiuni, din material natural – lemn, os etc.

In fine, o pereche de ochelari de soare supradimensionati, cu rama metalica, va vor intregi tinuta si va vor proteja si ochii in acelasi timp de radiatiile solare.

Ilie Alexandra

Redactor Copilul.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre