Tendinte in moda - toamna 2011

/ / Modificat: 2011-08-22
Tendinte in moda - toamna 2011

tendinte_moda

Moda din toamna anului 2011 aduna laolalta o paleta de culori extrem de puternice, aproape orbitoare, fuste de piele sau 3 sferturi ori paltoane foarte lungi. Tendintele pastreaza accentele masculine care s-au purtat si in anii trecuti si scot la inaintare stofa si carourile, dar si rochiile sexy si elegante cu crapaturi inalte.

Pantaloni in culori puternice

Credeai ca verdele fluorescent, galbenul aprins si albastrul metalic ori ciclamenul sunt culori potrivite doar in sezonul de vara? Te inseli! In toamna lui 2011 vor predomina culorile puternice la pantaloni. Combinatiile de culori propuse de creatori ies din orice tipare.

pantaloni_culori_puternice

Fustele de piele

Daca te gandeai sa iti cumperi o gecuta de piele pentru sezonul ploios, designerii iti dau planurile peste cap. Pielea se poarta in acest sezon in fuste si nu in gecutele clasice. Ei recomanda asortarea acestora cu bluze casual sau pulovarase subtiri.

fuste_piele_tendinte_toamna

Pelerinele elegante

Toamna anului 2011 aduce in prim plan poncho-urile. Daca pana anul trecut erau la moda trenciurile sau gecutele de piele, creatorii de moda recomanda sa te protejezi de frigul tomnatic cu modele elegante si calduroase de pelerine sau poncho.

pelerine

Rochiile elegante, cu crapaturi adanci

Rochiile din acest sezon dau peste cap mintile barbatilor. Daca designerii ne pacalesc cu un aspect usor conservator in partea de sus a lor, taieturile si crapaturile adanci ofera o doza de sexualitate si mister doamnelor. Culorile sunt la putere si se pare ca si materialele fine.

rochii_elegante

 

Accentele masculine

Camasa alba, simpla, pantalonul clasic negru si esarfa prinsa elegant la gat sau cravata vor defini si forma tinuta femeii anului 2011. Toamna aceasta pastreaza accentele masculine din anii trecuti in garderoba doamnelor.

accente_masculine_tendinte

Stofa si carourile

Stofa si imprimeurile in carouri iau fata multor materiale si imprimeuri in acest sezon. Aceste 2 elemente i-au inspirat pe creatori pentru a crea atat paltonase, dar si rochite sau pantaloni in stil rustic.

Stofa_carourile

Fustele 3 sferturi

Renunta la fustele mini sau pana in pamant. Titanii modei dau tonul unei noi tendinte in toamna acestui an: fustele 3 sferturi in culori metalice si cu imprimeuri grafice. Croiala, obligatoriu barbateasca!

Fuste_3_sferturi

 

Paltoanele lungi, pana in pamant

Daca ramai adepta paltoanelor in sezonul de toamna, atunci fii in pas cu moda optand pentru modelel foarte lungi, care aproape ca ating podeaua. Acestea revin in forta pe podiumurile modei actuale, pentru ca au mai fost in tendinte si cu ceva ani in urma.

paltoane_lungi

Foto: jasmineweek.com


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Tendinte moda Tendinte toamna 2011 Moda femei

Articole recomandate

Citeste si despre