Noutati de toamna pentru gravidute cochete

/ / Modificat: 2012-10-01
Noutati de toamna pentru gravidute cochete

Daca nu as auzi in fiecare dimineata clopotelul de la scoala de langa sediul MamaBoutique si rasetele minunate ale copiilor, nici nu as zice ca a venit toamna.

Trecerea de la zilele calduroase la diminetile racoroase s-a facut in acest an atat de placut, incat parca acceptam mai usor ideea ca vine urmatorul anotimp. Cam asa ne-am gandit si noi sa facem trecerea la colectia de toamna iarna la hainutele pentru gravide MamaBoutique: treptat si placut… de la fustele scurte si rochiile lejere pentru burtici, la pantaloni confortabili si camasi cu maneca lunga pentru femeile insarcinate.

Am pastrat culorile trendy, dar am schimbat textura materialului, mai plina si potrivita pentru zilele mohorate ce vor urma.

Blugii pentru gravide, indispensabili de altfel, se gasesc in varietate mai mare si modele noi si am marit stocul de jachete, geci si trench-uri superbe.

Fustele pentru burticile business sunt si ele aranjate in noul nostru mini showroom din cartierul Floreasca, unde asteptam gravidele la un ceai de fructe si o ciocolata calda, sa probeze tot ce au pofta.

Atmosfera cosy rezoneaza cu minunata lor stare de fericire si cu siguranta vor pleca de la MamaBoutique cu sentimentul ca tocmai au coborat de pe podiumurile prezentarilor de moda… si ca sa pastreze sentimentul acesta si acasa, cu cremele si uleiurile bio special create pentru nevoile femeilor insarcinate isi pot crea propriul spa datorita mixului perfect de alge marine, vitamina E si unt de Shea, levantica, muscata, patchouli si bergamota.

Asadar, sa vina toamna cu toate noutatile ei! 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre