Live the trends! sau Fii in pas cu lumea sofisticata a modei!

/ / Modificat: 2005-09-12
Live the trends! sau Fii in pas cu lumea sofisticata a modei!





 

P&G Beauty Club a recreat atmosfera magica a podiumurilor de moda din Paris, Milano si New York în cadrul evenimentului "Living the trends", prin prezentarea tendintelor în materie de vestimentatie, coafura si machiaj pentru sezonul urmator.

Cea de-a treia editie a P&G Beauty Club a surprins cele mai noi si mai inspirate formule de succes în design-ul vestimentar, coafura si machiaj, reunite în cadrul a patru tendinte globale, prezentate de nume celebre din industria romaneasca de frumusete. Cele patru trenduri identificate de specialistii P&G Beauty - Militar Romantic, Couture Retro Paris, Muza lui Warhol si Feminin Masculin – au fost aduse sub lumina reflectoarelor de Ovidiu Buta – Fashion Editor, Roxana Oprea – Wella Specialist, Ana-Maria Gorgonetu – Make-up Artist Max Factor si designerii Maria Hohan, Irina Marinescu, Ana Maria Lungu si Stefan Pelger.

Toamna si iarna 2005/2006 propun un contrast direct fata de tendintele ultimelor sezoane, care au stat sub semnul feminitatii. De aceasta data este vorba doar de putere si independenta. Feminitatii delicate i s-a adaugat o latura mai dura, de o incontestabila masculinitate. Pe podiumurile de prezentare feminitatea a fost însotita de o sexualitate mai pronuntata, dand un sentiment general de moda noua, independenta, experimentala.

Exprima-ti stilul si personalitatea puternica, independenta, fii trendy, pune în valoare volumul coafurii, ochii superb fardati si tenul pal si nedefinit care-ti confera un aer sexi. Traieste în spiritul trendurilor pentru a fi în pas cu lumea sofisticata a modei!

Trendul Militar Romantic

Acesta tendinta, reflectata de tinutele vestimentare prezentate în cadrul evenimentului de Maria Hohan, combina romantismul de basm cu accente dure, ce amintesc de comunism, propunând un stil sobru, croieli cu un aspect ferm si materiale simple asortate. Negrul este culoarea de baza, combinata cu gri, albastru marin sau stralucirea rosului comunist. Sunt etalate putine bijuterii. Podoabele sunt prezente sub forma de nasturi si catarame, rozete perlate si, ocazional, trese.

Mesajele cheie sunt "putere" si "control", atribute reliefate si de coafura înalta, de tip "coada de cal" sau coc clasic, cu aspect lucios. Pentru crearea acestor coafuri, specialistii P&G Beauty recomanda folosirea produselor de styling Wellaflex.

Influentele est-europene în aceasta tendinta sunt reflectate si de "machiajul fara machiaj", ce promoveaza nuantele pale, naturale, efecte ce pot fi obtinute cu ajutorul fondului de ten Max Factor Colour Adapt.

Trendul Couture Retro Paris

Tinutele Anei-Maria Lungu au ilustrat cel mai feminin dintre trend-urile toamna/iarna 2005, inspirat din era couture. Look-ul este extrem de elegant, însa are în acelasi timp o nota de severitate gen Alfred Hitchcock. Materialele sunt foarte luxoase, predominând croielile rigide si cu volum, care transmit un mesaj de independenta.

Efectul de volum este reluat si în cazul coafurilor "Top Volume" - bogate, dar rigide, cu putina miscare, usor de realizat cu ajutorul produselor din gamele Wellaflex Ultra Strong Hold si Extra Strong Hold.

Machiajul promoveaza culoarea naturala a tenului, punând accent pe "îmbujorarea naturala", prin aplicarea pe pometi a fardurilor de obraz Satin Blush de la Max Factor.

Trendul Muza lui Warhol

Sursa de inspiratie pentru aceasta tendinta este Edie Sedgwick, muza lui Andy Warhol. Tinutele propuse de Irina Marinescu au încântat prin accentele sic baietesti si eleganta dezinvolta specifica vestimentatiei urbane.

Coafurile exprima în totalitate sanatate radianta si lejeritate casual. Parul este neted si bogat, iar forma este data de bucle largi, subtile, ce pornesc de la mijloc catre capetele suvitelor. Efectul poate fi obtinut cu ajutorul spumei modelatoare Pantene Pro V Perfect Curls sau a produselor Wellaflex Curls&Waves.

Machiajul aminteste din nou de Edie Sedgick, datorita rujului de buze roz pal, element definitoriu al stilului sau.

Acelasi stil eclectic poate fi recreat acum cu ajutorul luciului de buze Max Factor Silk Gloss. Nuanta roz pal a rujului este întotdeauna asortata cu gene false, negre, lungi si piele perfecta.

Trendul Feminin Masculin

Tinutele prezentate de Stefan Pelger au ilustrat cel mai sexy dintre toate trendurile. Se pune mult accent pe androginitate, combinata însa cu o feminitate puternica. Nu prea se folosesc imprimeuri, majoritatea tinutelor sunt monotone, accentul fiind pus pe croiuri energice si materiale de lux.

Parul, "lung&liber" confera o feminitate sexi masculinitatii sobre, ce invadeaza podiumul. Este coafura cea mai usor de realizat dintre toate tendintele.

Ochii sunt un element cheie al acestui sezon, tusul de pleoape lichid revenind în forta. Linii negre, delicate sunt trasate pe pleoapele superioare si inferioare ale ochilor, pentru un efect de sexualitate felina si pentru a reflecta sentimentul general de putere si independenta. Pentru a da un plus de volum genelor se recomanda folosirea Lash Lift Mascara de la Max Factor.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre