Investeste in calitate si petrece mai mult timp alaturi de cel mic

/ / Modificat: 2021-12-31
Investeste in calitate si petrece mai mult timp alaturi de cel mic

Atunci cand devii mamica timpul parca se contracta si ai tot mai putin pentru tine, pentru cei dragi si pentru hobbyuri. Fiecare minut este important si tocmai de aceea iti eficientizezi timpul cat de bine poti, renuntand la unele lucruri pe care inainte le faceai.

Shoppingul de haine sau accesorii pentru tine cu siguranta nu mai este una dintre activitatile carora sa le dedici timp, asa ca de cele mai multe ori te imbraci cum apuci. Insa a fi mama nu inseamna a te delasa, ci mai degraba a investi cu cap.

Cu siguranta ai dulapul plin de haine de dinainte de sarcina, dar pe care mai degraba alegi sa nu le porti si totusi ai nevoie de haine sa iesi din casa si sa te simti bine in ele.

Tocmai de aceea iti recomandam sa faci cumparaturi in care sa investesti in calitate versus cantitate si astfel vei economisi timp pretios cumparand haine mai rar si purtandu-le pentru o perioada mai lunga de timp.

Intr-adevar, cheltuiala poate ti se va parea una mai mare pe moment, insa aceasta se amortizeaza. Branduri precum Tommy Hilfiger Romania, Guess, Nike ofera calitate superioara si nu vei regreta nicio secunda alegerea facuta.

De ce sa investesti in calitate versus cantitate

Daca pana acum cumparai fast fashion si erai multumita de alegerile facute, ei bine, a venit timpul sa iti schimbi mentalitatea, iar acest articol te va ajuta sa faci primii pasi inspre schimbare, deoarece in el vei gasi 5 motive pentru care sa investesti in calitate versus cantitate.

1. Economisesti timp

Asa cum spuneam si in introducere, timpul este pretios din momentul in care devii mamica si trebuie sa faci tot ce iti sta in putere sa il imparti intr-un fel in care sa iti permita sa ai timp si pentru tine si ce iti place sa faci.

Cumparand mai rar haine si accesorii vei dedica mai putin timp acestei activitati si astfel vei avea mai mult timp sa citesti sau sa faci o baie mai lunga.

2. Ce e prea mult strica

Stii foarte bine ca atunci cand ai o garderoba prea plina nu ai habar ce sa alegi si petreci minute bune in dressing sau in fata dulapului intrebandu-te cu ce sa te imbraci. In schimb, daca ai piese mai putine si combinatiile le vei face mult mai repede si acestea vor fi mult mai reusite.

3. Este mai putin costisitor

Decat sa dai banii din trei in trei luni pe haine pe care poate le vei purta un singur sezon datorita calitatii precare, mai bine alege sa investesti in haine de brand care te vor tine chiar si ani buni si asa vei ramane cu mai multi bani in portofel sau pe card deoarece cheltuiala care initial poate ti se pare mare se amortizeaza in timp de fapt.

4. Materiale de calitate

Acestea atrag dupa sine si preturi mai ridicate, insa feelingul pe care il vei avea atunci cand le porti nu se poate compara cu nimic.

Diferenta intre materialele de calitate si cele sintetice isi va spune cuvantul si cand vorbim despre durabilitate in timp si la spalari multiple.

5. Sustenabilitate

Un subiect tot mai discutat in ultimii ani tine de sustenabilitate, eco si un viitor mai bun pentru cei care ne urmeaza. Si felul in care sunt fabricate hainele si platiti oamenii care lucreaza la ele este la fel de important ca si sustenabilitatea.

Brandurile cunoscute sunt atente la aceste detalii si tocmai de aceea si preturile sunt mai ridicate, deoarece acestea le includ si pe cele de productie si cu cat este acordata mai mare atentie acestor fapte, cu atat viitorul va fi unul mai bun.

Daca e sa te iei dupa vorba din popor care spune ca "Sunt prea sarac sa-mi iau lucruri ieftine", atunci trebuie sa investesti in calitate versus cantitate atunci cand vine vorba despre haine. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Moda femei

Articole recomandate

Citeste si despre