Inspiratie pentru tinuta de iarna a fetitelor

/ / Modificat: 2019-12-04
Inspiratie pentru tinuta de iarna a fetitelor

Orice mama preocupata de stilul hainelor pentru fetita sa va fi in cautare de noutati de sezon. Garderoba micilor printese depaseste uneori pe cea a mamei si este si de inteles sa fie astfel. Sunt necesare haine adecvate, nu doar pentru sezonul in sine, ci si pentru nevoile si confortul purtatoarei.

Ne indreptam atentia spre un retailer de renume, magazinul online Boutique Mall, unde brandurile preferate sunt insiruite spre marea bucurie a publicului interesat de calitate si de haine semnate de branduri cu reputatie internationala.

Ce nu lipseste din garderoba de iarna a fetitelor

Geaca de iarna

Impuse de temperaturile scazute, gecile sunt primele alese pentru a face parte din garderoba de iarna. Sunt preferate variantele matlasate pentru ca ofera confort termic si se intretin mai usor. Exista diversitate la acest capitol, atat in ceea ce priveste culorile, cat si detaliile legate de design. La Boutique Mall geci Moncler pentru fete insumeaza modele colorate, unde predomina rozul, negrul. Blanita este un detaliu dorit de cele mai multe ori, pentru ca este si eleganta.

Aparte, original, atractiv asa cum este stilul definitoriu al acestui brand, gecile Moncler sunt negresit un mix interesant al trendurilor actuale si stilul practic de care orice mama este interesata. Linie dreapta sau croi evazat, cu buzunare laterale mascate, gluga inclusa, gecile matlasate sunt un item nelipsit din alegerile mamelor. Pentru un super efect pot fi alese cele cu insertii textile de asemenea sau care combina culori, cele lucioase de ce nu.

Accesorii de iarna

Nu neaparat urmarind un set complet de accesorii, dar in functie de geaca vor fi alese si acestea, acelasi eshop vine cu propuneri interesante. Iarna aceasta este despre caciuli cu blanita si logo masiv ce troneaza pe ele. Nici cele simple nu sunt gresite, insa pare ca mai mult farmec au accesoriile de tip caciula, fular si manusi cu tot felul de printuri – ideal ar fi cele inspirate din povestile preferate, in cazul baietilor in trend fiind Superman. Cele in dungi sunt si ele parte din oferta Boutique Mall, semnate Acne Studios sau GCDS.

Articole de imbracaminte sau cum este moda copiilor in 2019

Din preocuparea de a adapta garderoba de imbracaminte pentru fete la trendurile actuale si mai ales la impunerile de sezon, regasim la Boutique Mall solutii vestimentare ce ne transpun direct pe scena modei pentru copii anul acesta. Sunt mai chic ca oricand rochiile din molton sau cele negre. Da, ati inteles bine, negre. Daca mai ieri acestea pareau poate prea sobre chiar si pentru gusturile celor mari, iata ca acum marii designer vin si ne surprind cu aceasta moda tocmai pentru copii. Si ne place! Rochii semnate Burberry sau Moncler, regasite la Boutique Mall, sunt unele dintre cele mai atractive optiuni.

Insa in viata de zi cu zi desigur ca energia copiilor isi spune cuvantul si sunt preferate haine lejere, care permit miscari pe masura, comode si practice. Se inscriu aici treningurile, articolele sport, bluzele de asemenea lejere. Doar ca nu uitam nici de aceasta data ca mai ales fetitele sunt cochete si au nevoie sa isi exprime stilul. Asadar vin ca recomandare hanoracele in culori placute precum rozul pal, cu celebrul logo Calvin Klein, rochiile colorate, casual, semnate Kenzo sau seturile Adidas de pantalon si bluza asortata.

Astfel de alegeri intregesc negresit o garderoba cu piese basic, de la pantaloni la bluze, tricouri si multe altele. Nevoile vestimentare ale unei fete sunt direct proportionale cu atentia mamei de a imbraca fetita cu tot ce e frumos pe scena modei la capitol kids. Optiunile nenumarate, pentru fetele stilate, se regasesc rapid pe b-mall.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre