Imprimeurile colorate dau tonul costumelor de baie pentru gravide

/ / Modificat: 2011-09-19
Imprimeurile colorate dau tonul costumelor de baie pentru gravide

Chiar si fiind insarcinata, iti doresti sa te lasi, timp de cateva ore, mangaiata de razele soarelui. Nu mai vorbim de o baie in piscina sau in mare.


Chiar si fiind insarcinata, iti doresti sa te lasi, timp de cateva ore, mangaiata de razele soarelui. Nu mai vorbim de o baie in piscina sau in mare.

 




Sub nici o forma nu trebuie sa-ti fie rusine cu burtica ta. Costumele de baie de astazi sunt facute tocmai pentru a pune in valoare frumusetea corpului unei gravide. Ce poate fi mai frumos decat o gravida sexy intr-un costum de baie in trend?


Modelele de costume de baie pentru gravide care se poarta anul acesta sunt mai mult decat incantatoare: culori vii, imprimeuri florale, dar cu siguranta ca indiferent de ce ai alege vei arata minunat.

 

Deux-piece sau uni, pe trend sunt imprimeurile cu flori exotice sau palmieri, costumele de baie stralucitoare, cu sau fara aplicatii metalice.



Preferatele femeilor gravide se dovedesc a fi costumele de baie dintr-o singura piesa, intregi, cum le mai spunem noi. Ele aleg acest gen de costume de baie pentru ca le acopera burtica.

Orice fel de costum de baie ai alege, daca te temi sa-ti expui coapsele, poti opta pentru un pareo pe care sa-l legi frumos intr-o parte. Nu uita sa combini culorile si imprimeurile cu grija! Costumul de baie trebuie sa se imbine placut cu pareo. Daca amandoua sunt bogate in imprimeuri risti sa dai impresia de "incarcat".

 



"Pe val" si foarte potrivite pentru o graviduta mai timida sunt costumele de baie formate din maiou si slip. Forma maioului din partea de sus subliniaza forma sanilor sustinandu-i, iar slipul acopera partile de care gravidele se tem. Kilogramele in plus de vad la multe dintre ele pe coapse.

Culorile vii si imprimeurile florale nu lipsesc nici dupa acestea si cu siguranta vei fi atractia plajei imbracata cu un astfel de costum.

Tot din seria costumelor uni si care se poarta vara aceasta fac parte si costumele decupate in spate si chiar si pe burtica, acoperind doar o parte din ea. Acestea iti vor da libertate de miscare si vei fi sigura ca le vei putea purta toata vara, chiar daca burtica ta ia proportii.

Nu ai nimic mai bun de facut inainte de a pleca in vacanta decat sa dai o raita prin magazine si sa alegi costumul de baie care iti place.

Foto: tummystyle.com


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre