iELM - magazinul online cu cele mai populare salopete pentru copii

/ / Modificat: 2021-03-16
iELM - magazinul online cu cele mai populare salopete pentru copii

Odata cu satisfactia de a-ti vedea copilul crescand pe zi ce trece, rolul de parinte vine la pachet si cu o serie importanta de provocari si responsabilitati, printre acestea numarandu-se si alegerea celor mai potrivite haine pentru micutul tau. Sarcina de a crea o garderoba compusa din haine de cea mai buna calitate poate fi una dificila, mai ales daca esti la primul copil si esti un parinte “incepator”.

 Probabil ai auzit printre parintii din cercul tau social discutandu-se despre subiectul “salopete copii” si te-ai intrebat unde poti gasi aceste piese vestimentare atat de populare astazi. Ai colindat mall-urile, centrele comerciale, ai prospectat piata online si cu toate acestea, inca nu ai gasit salopeta perfecta pentru copilul tau? Avem o solutie pentru tine: deschide browserul de Internet, tasteaza https://ielm.ro/ si descopera cel mai indragit magazin online de haine pentru copii si bebelusi. Fiind activ in 14 tari din lume, printre care si Romania, iELM este locul unde vei gasi salopete pentru copii din materiale rezistente, de cea mai buna calitate, cu un design inedit, inspirat din stilul scandinav.

 In ultimii ani, iELM s-a remarcat ca brand in mod special datorita salopetelor pentru copii din softshell, un material rezistent la apa si la vant, captusit cu fleece pe interior. Acest material este ideal pentru hainutele de exterior, conferind copiilor maximum de confort termic si libertate de miscare. Insa, pe langa pantalonasi, hanorace, rochite, bluze, tricouri si caciulite, oferta iELM cuprinde si salopete pentru copii realizate din bumbac 100% organic, certificat GOTS (Global Organic Textile Standard).

 Iata doar cateva modele de salopete copii care sa te inspire in crearea celei mai cool garderobe pentru prichindelul tau:

 Salopeta de iarna pentru copii Comfy Pixel Panda Mint

Salopeta copii Fish Grey

Realizata din softhell rezistent la apa si alte intemperii, aceasta salopeta impermeabila pentru copii este dotata cu protectie pentru barbie si fermoar securizat care coboara pe picior.

Structura materialului din care este realizata seamana cu cea a unui material laminat in 3 straturi, intre tesatura si captuseala existand o membrana subtire. Astfel, se obtine un grad de impermeabilitate de 100% (10.000 mm coloana de apa), dar si capacitate maxima de respiratie, permitand pielii micutului sa elimine transpiratia.

Gradul ridicat de confort este asigurat si de aderenta moale, flexibilitatea si capacitatea de intindere a materialului, care are o suprafata neteda si rezistenta la abraziune.

Nu in ultimul rand, este important de stiut ca softshell-ul folosit la fabricarea salopetelor iELM nu este tratat cu substante toxice care pot dauna sanatatii copilasului tau.

Salopeta copii Fish Grey

Salopeta copii Fish Grey

Daca esti in cautarea unui plus de confort si stil pentru gardebora micutului tau, iti recomandam combinezonul pentru copii Fish Grey de la iELM. Fiind deosebit de practic si avand un design vesel, cu imprimeuri in culori vii, aceasta salopeta este ideala atat pentru a fi purtata in casa, cat si la joaca in zilele de primavara si toamna, cand vremea este mai blanda.

Fiind extrem de versatila si usor de combinat cu alte piese vestimentare, salopeta Fish Grey poate fi purtata doar cu un tricou pe dedesubt, fiind placuta la atingere si delicata cu pielea sensibila a copilului tau.

La fabricarea acestei salopete este folosit bumbacul organic certificat GOTS, acesta fiind confortabil si permitand pielii sa respire. In plus, este foarte usor de spalat si de intretinut si are o durata mare de viata.

 Salopeta copii personalizata

Salopeta copii personalizata

Daca vrei sa ii faci o surpriza inedita prichindelului tau, afla ca iELM poate realiza pentru tine salopete personalizate cu numele copilului tau sau orice alt text pe care il doresti imprimat!

Tot ce trebuie sa faci este sa completezi textul dorit in campul dedicat din pagina produsului. Daca simti ca nu ai suficienta inspiratie, nu este nicio problema, poti alege din mai multe mesaje predefinite.

Culorile textului si fermoarului sunt alese de catre echipa iELM astfel incat sa se asorteze armonios cu cromatica modelului de salopeta ales de tine si textul sau desenul dorit sa iasa in evidenta.

Suna interesant, nu? Pentru hainute de cea mai buna calitate, adresate copiilor indrazneti, frumosi si cu personalitate, intra acum pe ielm.ro si profita de reducerile si ofertele curente!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre