Graviduta si vara!

/ / Modificat: 2011-10-29
Graviduta si vara!





    

Desi caldura de afara este ucigatoare, putem sa trecem cu brio peste acest anotimp care ne da batai de cap (…si la propriu!) si care ne face sa suferim si pe noi si pe bebe implicit!

Dar, cu putina atentie si grija mai mare, putem continua sa fim la fel de atractive si sigur si mai feminine...datorita faptului ca suntem nevoite, din cauza caldurii, sa purtam mai mult rochite, mai multe materiale fluide si vaporoase.

Deci: vara, cald si foarte cald...si cu burtica mare!

Cum ne purtam burtica?

 Rochia – cel mai de pret vesmant in aceasta perioada calda!

Sunt la mare cautare rochitele foarte lungi, pana la glezna, inflorate, cu diverse forme geometrice sau chiar simple, dar,  foarte important, din materiale cat mai vaporoase. Atentie la cat sunt de largi, pentru ca s-ar putea sa ne "largeasca" si pe noi, daca nu o alegem e cea care sa respecte linia corpului! La acest gen de rochita se potrivesc foarte bine sandalele cu talpa plata, cele romane, care au un avantaj in plus: sunt si foarte comode!

La fel de bine putem alege si o rochita mai scurta, gen tunica, daca formele corpului ne permit! Accesorizata cu o palarie si o curea subtire deasupra burticii, cu o floare naturala in par, cu o atitudine de invidiat, putem fi intr-adevar "de invidiat"!

 Inul – orice, dar in sa fie!

Adica pantaloni lungi sau scurti din in, rochite, fuste. Este materialul cel mai potrivit pentru aceasta perioada calda, fiind comod, racoros si aratos! Putem alege o pereche de pantaloni lungi pe care sa ii asortam ori cu un tricou sau maiou din bumbac, colorat sau cu diverse desene haioase, sau cu o camasa sau rochita sau tunica  tot din in ... si palaria, care nu trebuie sa lipseasca din garderoba! Cu atat mai mult vara aceasta cand este si in mare voga!

Costumul de baie – si graviduta merge la mare sau la piscina,  nu?!

Exista costume de baie speciale pentru gravidute, dintr-o piesa sau din doua piese, depinde de preferinte! Potrivit pentru plaja ar fi cel din doua piese, iar pentru piscine cel dintr-o singura piesa..nu e o lege insa! Mai exista varianta costumului din  doua  piese, format din bikini cu un maiou special creat pentru a acoperi burtica (vezi www.fairedodo.com).

Costumul de baie se cumpara o singura data pe perioada sarcinii, avand in vedere ca este conceput sa se intinda odata cu creterea burticii. Colorat, inflorat, simplu, el trebuie sa fie insotit de nelipsita  palarie, o incapatoare  geanta de plaja, un pareo,  creme cu protectie mare, multa apa pentru hidratare si o carte buna pentru relaxare!

 La Birou – of!

Ce necaz ca mai trebuie sa mergem si la birou pe caldurile acestea! Inul ne scoate din dificultate si la birou: un pantalon lung din in asortat cu o camasa sau tunica sau rochita, o rochita tot din in colorata sau una din bumbac, o rochie dintr-un material vaporos, o fusta cu un sacou din in, cu accesorii mari din lemn, cu incaltaminte comoda si cu un tonus ridicat…garantat ca depasim cu succes, si frumoase pe deasupra, zilele grele de vara!

Accesoriile – incredibil cat de mult fac accesoriile la o tinuta daca sunt potrivite si asortate bine! Asa cum am mai spus, palaria este de nelipsit vara aceasta, colierele si bratarile din lemn, curelele subtiri, flori in par, daca sunt naturale cu atat mai bine, ochelari de soare, genti mari si colorate, esarfe colorate! Atentie insa cum le asortam, pentru ca daca nu sunt alese si potrivite bine, riscam sa nu avem succesul dorit!

Si nu uita! Eesti cea mai fericita, pentru ca acolo in burtica ai o minune, care te face sa fii si tu minunata!

Raluca Onescu

Faire Dodo Maternity Romania


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre