Genti de dama – ce genti se potrivesc stilului tau?

/ / Modificat: 2021-02-18
Genti de dama – ce genti se potrivesc stilului tau?

Uneori nu stam prea mult sa ne gandim cand este vorba despre achizitionarea unei genti: pur si simplu le alegem pe cele care ne plac si atat! Am dreptate, nu-i asa?

Cum sa alegi geanta potrivita?

Astazi am sa-ti fac cateva recomandari ca de la amica  la amica si am sa te ajut sa-ti gasesti geanta potrivita fara mari eforturi.

Haide sa vedem care ce posete dama sunt potrivite pentru tine!Atunci cand esti in cautarea unei genti de dama potrivite pentru tine, in primul si in primul rand trebuie sa te gandesti foarte bine unde doresti sa o porti mai exact; ai nevoie de o geanta de zi cu zi sau de una mai speciala, pentru un eveniment mai formal? Sau de o geanta cu care sa poti merge si in club, fara sa trebuiasca sa o lasi la garderoba? Acum ca te-am pus pe ganduri si ai decis, ai de urmarit doua trasee:

  • Geanta de dama de zi cu zi (a se citi gaura neagra, dupa cum mi se sopteste : este esential un lucru: sa fie purtabila toata ziua. Sa nu te incurce mai mult decat sa-ti fie un accesoriu indispensabil. Am facut la un moment dat greseala de a-mi achizitiona o geanta total nepotrivita stilului meu de viata. Mi-a placut modelul si m-am gandit sa o port zi de zi. Proasta alegere. Deoarece eu alergam foarte mult dintr-o zona in alta a orasului iar geanta, fiind foarte mare si grea, tip postas, nu ma avantaja absolut deloc, eu impiedicandu-ma efectiv in ea. Tocmai de aceea te sfatuiesc sa ai mereu in vedere stilul tau de viata atunci cand achizitionezi o geanta. Pentru zilele de luni pana vineri, cand mergi la munca, o geanta incapatoare, shopper ori bucket cu manere si curea reglabila este cea mai buna optiune. Ar fi perfect ca aceasta sa aiba si multe compartimente, pentru ca tu sa fii cat mai ordonata si sa-ti gasesti lucrurile usor.
  • Geanta de dama de ocazie - aici lucrurile sunt simple: totul depinde de evenimentul la care urmeaza sa participi. In general, cele mai cautate genti sunt cele plic, ele sunt cea mai buna alegere posibila pentru evenimente formale.

Extrem de multe modele de genti poti gasi pe site-ul magazinului CCC sau, de ce nu, direct in magazin. Poti achizitiona personal produsele, le poti comanda de pe site... alegerea este a ta.

Stiai ca...

...si gentile se aleg in functie de forma corpului tau? Spre exemplu, daca esti migniona, orice stil de geanta ti se potriveste , mai putin cele foarte mari. Daca ai o strucutra corporala masiva, e fix invers: optezi pentru gentile mari, in detrimentul celor mici.

genti dama

Siluetei in forma de mar i se potrivesc gentile cu manere, de dimensiuni medii; celei para i se potrivesc gentile structurate, cu curele ajustabile iar siluetei clepsidra orice model de geanta. Alege calitate! Daca vorbim de genti, calitatea se observa de la distanta! Ai grija ca piesa selectata sa aiba finisaje perfect executate, sa fie echilibrata, sa te puna in valoare. Gentile din piele sunt rafinate, elegante si versatile, modelele cu insertii din panza pun in valoare tinute cosmopolite, tineresti.

Gentile cu finisaje lucioase sunt potrivite pentru outfiturile in stil clasic, pe cand cele realizate din piele intoarsa pun in valoare outfuturi casual urbane expresive.   

Cand vorbim de culoare, cu siguranta vorbim de tendinte si versatilitate. Culorile anului cu siguranta, sunt galben si gri, insa cele mai versatile piese raman cele in nuante de nude, maro, negru. Gentile rosii, aurii, argintii si cele albastre sunt piesele must-have care aduc energie in garderoba.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre