Garderoba gravidutei primavara

/ / Modificat: 2010-03-11
Garderoba gravidutei primavara





Vine, vine primavara...!

Sub semnul acestui cantecel si din dorinta exagerata de a veni cat mai repede primavara, graviduta si femeia din mine, dar si reprezentantul Faire Dodo Maternity mai ales, va impartasesc din secretele garderobei pentru acest sezon mult asteptat.

Chiar daca timpul de afara ne este potrivnic, dorinta de a iesi din nou la viata, de a vedea mult verde si multa culoare speram sa invinga! Asa cum s-a intamplat cu tinutele modelelor – gravidute,  prezentate pentru aceasta primavara!

Culoarea

Hainutele colorate cat mai primavaratic nu trebuie sa lipseasca din tinutele noastre in acest sezon – verdele ierbii si al copacilor, rozul si violetul mugurilor, rosul trandafirilor, albastrul senin al cerului, galbenul soarelui mult asteptat, toate aceste culori vii fac parte din orice tinuta a gravidutei, fie ca este una de zi, office sau de seara si care, totodata, ne inveselesc chipul si bucura privirile celor din jur!

• Pentru o tinuta de zi putem combina cu usurinta mai multe piese colorate – atentie insa la combinatii! si vom avea o tinuta vesela. potivita pentru plimbari, shopping etc.

• O tinuta office sau de seara pot fi scoase din banalitate daca adaugam o pata de culoare – ori o piesa colorata ori un accesoriu intr-o culoare vie.

 

Imprimeurile de tot felul - florale, geometrice, fac tinutele mai feminine si atragatoare. O rochita flower-power peste niste jeansi skinny poate fi o alegere pentru o aparitie de succes! Aceeasi rochita poate fi purtata fara indoiala si vara cu niste sandalute cu talpa plata, de exemplu!

La fel si bluzitele, camasile din materiale fine si cu aceste imprimeuri sunt niste variante atat pentru o tinuta casual, cat si pentru una office sau de seara, depinzand cel mai mult de combinatiile facute!

 

Una dintre calitatile cele mai importante ale unei hainute pentru gravide este de a fi versatila, calitate valabila si pentru o piesa 'normala'.

Atentie, deci atunci cand cumparam ceva, ne gandim la cel putin 5 combinatii cu care putem forma tinute diferite: de exemplu, vestita rochie neagra purtata si combinata in diverse feluri poate rezulta intr-o tinuta casual,office sau de seara!

 

Jeans-ul de tot felul – skinny, evazat, simplu, taiat, vintage etc, fie el pantalon, fusta, rochita, geaca, este piesa care trebuie achizitionata in primul si in primul rand, nu numai in aceasta primavara, dar cu atat mai mult acum, cand a revenit in forta in toate propunerile de tinute, chiar si cele office - potrivite cu camasa si sacou office!

Nu ar trebui sa uitam ca jeans-ul ne scoate de cele mai multe ori din foarte multe incurcaturi si situatii in care nu avem inspiratie, chef sau pofta de a ne imbraca!

 

Tricourile cu mesaje atat de dragi si totodata speciale pentru aceasta perioada: "Baby", "I am waiting for you", "It’s a boy/girl", sau desene haioase legate de nasterea bebelusui din burtica, sunt un must-have pentru aceasta perioada minunata a dulcei asteptari. Pot fi combinate cu jeans, pantaloni sau fuste casual si sport si, cu siguranta, vom iesi din anonimat si vom starni zambete in jur!

Pentru ca iarna sau toamna cand vine frigul, nu prea avem chef de rochite, fuste, primavara si vara trebuie sa ne luam revansa! Asa ca rochitele sunt achizitii si utile pentru toate momentele zilei, dar ne si sporesc feminitatea si atractivitatea si totodata, le putem purta, fara doar si poate, si dupa sarcina!

Pentru ca vine caldura, si nu numai, atentia trebuie sa ne fie indreptata catre materialele din care sunt confectionate hainutele: cat mai fine, naturale, lejere, placute la atingere.

 

Nu uitati:

1. Accesoriile colorate – coliere, esarfe, dresuri,colanti, genti, incaltaminte pot fi asul din maneca intr-o tinuta!

2. Imaginatia si creativitatea sunt esentiale!

3. Sportul, dansul, piscina, plimbarile in aer liber, ingrijirea mai atenta dupa iarna cea lunga si plicticoasa ne schimba tonusul, atitudinea, ne aduc zambetul pe fata si primavara in suflete!

NU uitati si luati aminte:

"Graviditatea schimba corpul, dar nu si dorinta de a fi feminina!"

Raluca Onescu

Faire Dodo Maternity Romania


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre