Cum sa arati la moda si stilat in timp ce te plimbi cu copilul tau?

/ / Modificat: 2022-03-01
Cum sa arati la moda si stilat in timp ce te plimbi cu copilul tau?

Atunci cand ai un copil mic trebuie sa faci tot felul de activitati cu el, iar plimbarea si iesitul afara in aer liber sunt foarte importante pentru dezvoltarea copilului tau. In afara faptului ca astfel copilul se incarca cu energie, isi ia necesarul de vitamina D in mod natural si descopera natura, este foarte sanatos si pentru tine sa iti petreci timpul la plimbare

Cand este copilul mic il vei plimba in carucior sau intr-un sistem de purtare, activitatea ta fizica fiind mai redusa, efectiv te plimbi si atat. Insa cand copilul creste incepe si activitatea fizica, va trebui sa alergi cu el, sa il supraveghezi cand face diferite activitati, cand se catara sau sare.

Ce imbracaminte sa alegi cand iesi cu bebelusul tau?

Atunci cand copilul tau este micut poti sa alegi si tinute mai elegante, te poti imbraca mai sofisticat, poti purta camasi sau bluze mai elegante, o pereche de blugi sau pantaloni comozi, dar chic. Daca îti vei plimba bebelusul în carucior iti va fi foarte usor sa alegi tinute care sa te puna în valoare, indiferent de sezon. Daca îti porti copilul într-un sistem de purtare exista îmbracaminte pentru mamici, cum ar fi gecile de iarna care se pot purta peste sistem, create în asa fel încat sa te protejeze si pe tine si pe bebelusul tau.

ce imbracaminte sa alegi cand iesi cu bebelusul tau 

De asemenea, poti sa porti haine special create pentru a facilita alaptarea. Este foarte important atunci cand ai un bebelus alaptat sa îl poti hrani oriunde te-ai afla cand acesta are nevoie. Cauta tinuta preferata pe MODIVO moda feminina si în mod sigur îti vei gasi piesele de îmbracaminte preferate. În aceasta etapa va fi suficient sa ai cu tine o geanta în care sa existe un minim de produse necesare copilului tau, însa probabil nu va fi nevoie sa le folosesti în timpul plimbarii. Etapa de bebelus este considerata a fi cea mai usoara în ceea ce priveste plimbatul în aer liber.

Ce haine porti cand copilul tau creste?

Daca plimbarea cu un bebelus poate fi o relaxare si o încarcare a bateriilor mamei, nu acelasi lucru îl poti spune cand iesi la plimbare cu un toddler. Copiii cu varste între 2 si 4 ani sunt extrem de energici, dornici sa exploreze si sa învete în permanenta lucruri noi. De aceea, tu ca mama vei avea o activitate fizica intensa atunci cand vei iesi la plimbare cu copilul tau. Pentru asta trebuie sa alegi o tinuta confortabila, care sa nu te incomodeze si sa îti asigure libertatea de miscare necesara.

Daca atunci cand iesi cu bebelusul îti permiti sa porti si pantofi, sau ghete, chiar cu un mic toc, cand iesi la plimbare cu copilul tau prescolar este clar ca vei alege sa porti o pereche de sneackers dama din piele sau panza. Acestia vor fi suficient de comozi încat îi vei purta pentru mai mult timp fara sa ai dureri de picioare. Va trebui sa te pliezi pe nevoile copilului si sa îl supraveghezi în toate activitatile pe care le desfasoara, ceea ce înseamna ca va trebui sa te cateri, sa sari, sa alergi. Vei avea în permanenta la tine un rucsac cu diferite lucruri, haine de schimb pentru copil, gustari si apa, si chiar jucaria preferata pe care probabil tot tu o vei cara.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Moda femei

Articole recomandate

Citeste si despre