Cadoul pe care orice mama si-l doreste de Craciun

/ / Modificat: 2020-12-17
Cadoul pe care orice mama si-l doreste de Craciun

Femeile se transforma in adevarati spiridusi ai lui Mos Craciun in perioada sarbatorilor, daca tinem cont ca statisticile arata ca 95% dintre doamne se ocupa de alegerea cadourilor pentru toti membrii familiei, prietenii si cunoscutii, conform unui studiu efectuat de Institutul CCM Benchmark din Franta.

La sfarsitul lui 2020, an care a adus multe framantari pentru majoritatea dintre noi, “ajutoarele Mosului” isi doresc mai mult ca niciodata sa ofere un strop de veselie in viata celor dragi.

“In perioada sarbatorilor, femeile se simt bine primind, dar si oferind cadouri. 5 din 10 femei care fac cumparaturi pe site-ul nostru, in aceasta perioada, cumpara pentru cineva drag, in special pentru fiice, rude sau pentru prietene”, afirma Adina Zara, fondatoarea Pina Calin, brand romanesc, cu produse unicat, dedicat mamelor si fiicelor.

Cadouri vs pandemie

In anul pandemic 2020, misiunea de a alege cadoul perfect reprezinta o adevarata provocare, in conditiile in care bugetul pentru cumparaturile de sarbatori a suferit modificari considerabile.

Un sondaj international ING Bank, realizat in cinci tari europene (Germania, Romania, Polonia, Spania si Olanda) a aratat ca peste 50% dintre romani vor alege anul acesta cadouri cu un pret mai mic.

Conform sondajului citat, in topul preferintelor cadourilor de sarbatori (44%) se afla articolele vestimentare, de incaltaminte si accesoriile.

“In aceasta perioada, am observat o crestere a cererii pentru bijuterii. Seturile de bijuterii din inox Pink Flowers sunt cu atat mai cautate cu cat au un design artistic, in culori vesele. In plus, avand in vedere situatia crizei COVID-19, pentru a le permite tuturor clientilor nostri sa ofere celor dragi un cadou unicat, am redus preturile substantial la bijuterii. Anul acesta, spre deosebire de anii trecuti, am facut reduceri de preturi la mai multe produse, la unele chiar cu peste 50%”, explica Adina Zara.

Culorile vesele, vibrante sunt preferate anul acesta si in ceea ce priveste alte accesorii, mai exact rucsacurile, care se potrivesc oricarei tinute, fie ele casual sau elegante. “In aceasta perioada s-au cumparat in special rucsacuri holografice, rucsacuri cu paiete reversibile. In topul vanzarilor se afla rucsacul holografic unicorn (argintiu), rucsacul cu paiete reversibile mov si turcoaz. Ele reprezinta un cadou inspirat pentru femeile energice, indiferent de varsta. Pot fi folosite in calatorii, la iesirile in oras sau chiar la serviciu. De asemenea, sunt perfecte ca ghiozdane pentru scoala sau liceu”, spune Adina Zara.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre