Burtica de nasa

/ / Modificat: 2014-07-22
Burtica de nasa

Ai primit o veste mare: una dintre prietenele tale dragi se casatoreste si vrea ca tu si partenerul tau sa-i fiti nasi. Sau s-a casatorit deja, v-ati bucurat impreuna de eveniment si acum urmeaza botezul celui mic. Tu esti insarcinata si esti pusa in fata unei alegeri grele: cu ce te imbraci?

Vrei ceva chic, care sa te faca sa arati minunat si, pe cat posibil, sa nu fie vorba de negru. Avem cateva sugestii pentru tine!

Rochiile Secret

Atat rochia Secret Latte, cat si Secret Berry au un secret mic: spatele rochiei, decupat in forma de V, este acoperit cu dantela neagra ce are la baza o fundita. Un detaliu chic ce transforma rochia mini dintr-una de zi, intr-una de cocktail. Poart-o daca vrei sa te simti mai seducatoare!

Rochia Magique

 magique

Rochia Magique este mini, mulata, acoperita de un pattern delicat din dantela. Poti opta pentru combinatia alb cu bleumarin (o imbinare estivala de culori) sau alb cu negru (o combinatie clasica). Poarta Magique daca urmaresti sa fii graviduta eleganta! 

Rochia Lovely Nude

 lovely nude

Rochia Lovely Nude are un model ce avantajeaza orice silueta. Imediat sub bust are mici accente, care se regasesc si la baza rochiei, rolul lor fiind acela de a da o usoara forma de clopot rochiei si de a scoate in evidenta burtica. Culoarea este foarte usor de asortat, mai ales daca alegi pantofii si geanta in culori puternice, contrastante. Poart-o daca vrei sa fii admirata pentru gusturile tale in materie de nuante.

Rochia Elite

 elite

Rochia Elite este rochia de seara prin excelenta. Foarte chic, confectionata dintr-un material extrem de fin si usor, placut la atingerea cu pielea, prezinta  doua benzi ce incadreaza partea din fata a rochiei (si burtica). Poart-o daca vrei sa te simti elegant-sofisticata.

Cele de mai sus sunt doar cateva sugestii. Colectia intreaga o poti gasi pe www.mamaboutique.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre