Adrian Perjovschi anunta trendurile-HIT de beauty pentru 2024: Butterfly, Octopus sau Wolf-haircut - tunsori inspirate din natura

/ / Modificat: 2023-10-05
Adrian Perjovschi anunta trendurile-HIT de beauty pentru 2024: Butterfly, Octopus sau Wolf-haircut - tunsori inspirate din natura

Start trenduri pentru 2024 in industria beauty din Romania! Fluturele, lupul, octopusul sau meduza sunt elementele din natura care dau liniile de tunsori si stilizari aspirationale in 2024, in industria frumusetii din intreaga lume.

Traditional in ultimii 7 ani, Adrian Perjovschi, hair-stylist de top si specialist in transformari radicale de look, este cel care anunta primul trendurile industriei mondiale ale frumusetii pentru anul urmator, iar de data aceasta o face printr-un shooting-show spectaculos, sub obiectivul foto al lui Tibi Vantur, intitulat „Frumusetea este ARTA”, in incinta Galeriei Kulterra din Bucuresti, printre lucrari de arta si cu implicarea creativa a artistei vizuale Arina Bican. 

„Pentru anul 2024, ducem frumusetea la rangul de ARTA! Creativitate, arta din make-up si pictura pe par create de echipa noastra de la Jovsky Studio, picturi pe haine, cu stilizari ale muzelor din natura care ne inconjoara, create si realizate cu un talent urias de artista Arina Bican, look-uri desprinse parca din tablouri, mixuri de culori in trend si mult curaj pentru a ne exprima unicitatea si personalitatea prin felul in care aratam, toate sunt atuurile pe care mizam la evenimentul de anul acesta de lansare de trenduri.”, explica Adrian Perjovschi, hairstylistul cu peste 25 de ani experienta pe piata de beauty din Romania, care an de an anunta primul in cel mai creativ mod trendurile industriei. 

Adrian Perjovschi a pregatit 7 modele pentru a ilustra 6 tunsori-vedeta in cromatica impusa de trenduri pentru anul 2024: „Vedeta colectiei este butterfly haircut, o tunsoare foarte versatila care se poate face de la par mediu spre lung si care, asa cum ii spune si numele, atunci cand este coafat, ia forma de fluture. Am ales apoi wolf-haircut, inspirata din aspectul lupului, o tunsoare foarte texturizata, cu un aspect destul de dezordonat, cu un styling foarte versatil atat pe par intins, cat si pe par ondulat. Printre tunsorile hit ale lui 2024 se numara si octopus haircut, o tunsoare discontinua, dar si jellyfish-haircut, o tunsoare mai atipica, o combinatie de doua tunsori, cu layers-uri lungi pe dedesubt. Buzz-haircut este o tunsoare imprumutata din hair-stylingul masculin, iar pixie-haircut, mereu la moda, dar are particularitatea pentru anul 2024 ca partea din fata de breton este mai lunga, iar partea de laterale si din spate sunt texturizate si mai scurte. Toate tunsorile realizate au fost vopsite si colorate potrivit elementului din natura care le-a inspirat si astfel am creat o pictura pe par pentru fiecare pentru a le evidentia muza si farmecul.”, detaliaza Adrian Perjovschi tunsorile si coafurile considerate de el HIT-urile trendurilor de anul viitor. 

Adelina Pestritu este celebritatea din Romania care a mers pe mana lui Adrian Perjovschi si poarta deja cea mai trendy tunsoare a anului 2024, butterfly haircut, iar in proiectul „Frumusetea este ARTA” participa cu un look exemplificativ pentru aceasta tunsoare si cu un input complet despre rutina ei de ingrijire, esentiala pentru un par stralucitor si sanatos. „Ne bucuram sa sustinem trendurile in materie de hairstyling si anul acesta, deoarece, pentru Head & Shoulders, ingrijirea parului este premiza oricarei coafuri spectaculoase. Colectia din 2024 reuseste sa imbine arta, frumusetea si creativitatea, lucruri pe care brandul Head & Shoulders le promoveaza activ, printr-un proiect artistic unic, denumit „Beauty Trends 2024 ”, a declarat partenerul principal al evenimentului, Head & Shoulders. 


Culoarea anului 2024, anunta expertii de la Jovsky Studio, este „apricot crush”, acel ton de portocaliu spre piersica, foarte bine pus in valoare atat in industria frumusetii, cat si in fashion, in arhitectura de interior sau in designul de produs. „Pentru anul 2024, sarbatorim nuanta-vedeta Apricot Crush, calda, dar revigoranta si energica! O putem integra foarte usor in rutina noastra de make-up, fie cu un machiaj monocromatic, fie jucandu-ne cu ea pe pleoape, buze ori pometi! Printre noutatile din make-up cu care vine 2024 avem machiajul hibrid care ofera o intreaga rutina in cateva minute. Produsele de machiaj in trend sunt cu acoperire mica, produse usor de folosit pentru a realiza un  machiaj glam!”, povesteste Mada Petcu, make-up artist, despre trendurile in materie de machiaj pentru anul urmator. 

Culori pastelate si tonuri metalice la ochi, accesorii aplicate, influente gotice, buze negre, indraznete sau holografice, sprancene decolorate sau eyeliner grafic, look-ul minimalist, toate sunt, conform Danei Petrina, make-up artist, parte dintre cele mai importante tendinte pentru 2024 in materie de make-up: „Indiferent de ce iti doresti, exista cel putin o tendinta in care fiecare dintre noi se poate regasi in sezonul urmator. Sa nu uitam ca un punct permanent in lista trendurilor din orice an il reprezinta pielea sanatoasa si tenul radiant! Pentru ca, asa cum spune si tema evenimentului de anul acesta frumusetea fiecareia dintre noi poate fi arta, daca stim sa avem grija de noi!”. 

Artista Arina Bican, cunoscuta publicului larg pentru picturile ei cu inspiratii si multe elemente din natura, cu personaje feminine, cu trasaturi din regnul animal al caror par lung si spectaculos este prezent in fiecare lucrare, a imaginat si a creat pentru evenimentul „Frumusetea este ARTA” adevarate picturi pe tinutele modelelor in dorinta de a transmite intr-un mod unic si creativ ideea de personaj complet, de TOT unitar in arta, ca si in viata - intre hair, make-up, fashion, natura si pictura. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Moda femei

Articole recomandate

Citeste si despre