5 trucuri GLAMI.ro pentru a crea tinute de primavara potrivite oricarui tip de corp

/ / Modificat: 2023-04-24
5 trucuri GLAMI.ro pentru a crea tinute de primavara potrivite oricarui tip de corp

A sosit acea perioada a anului in care putem renunta la paltoanele si gecile calduroase, bucurandu-ne din plin de tinutele compuse din piese mai subtiri.

Jachetele de piele, rochiile si trenciurile atemporale sunt din nou in centrul atentiei. Care va fi senzatia acestei primaveri, ce nu ar trebui sa lipseasca din garderoba ta, cum sa imbini articolele pentru a te simti grozav si a fi tu insati? GLAMI.ro are toate raspunsurile.

Trenciul se potriveste oricui

Poti purta trenciul la orice varsta, indiferent daca esti la inceputul carierei sau iti scoti nepotii la plimbare. Mai mult decat atat, se potriveste tuturor tipurilor de corp. Daca ai forme pline, ar trebui sa te preocupe amplasarea buzunarelor, pentru ca astfel poti atrage atentia catre zonele pe care doresti sa le accentuezi. De asemenea, gandeste-te si la culoare inainte sa iei o decizie. Bejul clasic poate fi schimbat, de exemplu, cu kaki sau alb crem - acestea sunt acum in tendinte. Totusi, nuantele de negru sau albastru inchis sunt si ele populare pentru multe sezoane.

Cum il poti purta? Daca nu vrei sa renunti la blugii skinny, adauga mocasini din piele si un tricou simplu. Un top cu dungi, niste pantaloni evazati cu talie inalta si un trenci crem reprezinta o combinatie grozava si la moda. Iar... daca iti place extravaganta si nu iti lipseste curajul, poti purta trenciul pe post de rochie. Iti recomandam unul dintr-un material mai fin, cu o curea lata.

 Glami.ro tinute de primavara

O rochie pentru feminitatea ta

Ar trebui sa ne mandrim cu formele noastre, asa ca este o idee buna sa ne gandim la articole vestimentare care sa le accentueze. Femeilor cu forme pline li se potrivesc foarte bine rochiile tip camasa, in stil wrap. Avantajul lor incontestabil este ca au, de obicei, un decolteu in V si o curea care accentueaza talia si complimenteaza frumos fiecare silueta. Pentru un look casual si confortabil, incalta o pereche de pantofi sport albi si ia-ti o jacheta din denim sau piele, iar pentru birou alege pantofi sau botine cu toc si un blazer.

Blazerul, o necesitate a primaverii

E sezonul in care diminetile si serile au anotimpuri diferite, cel putin in ceea ce priveste temperaturile. Ce solutie vestimentara exista pentru aceasta problema? Poate un blazer: o jacheta eleganta, chiar si dintr-un material mai calduros, care te va scuti de racoare si nu numai.

Cum sa-l integrezi in tinutele tale? Mizeaza pe niste pantaloni care iti vin bine si pe pantofii sport albi, de exemplu. Astfel, vei arata grozav indiferent de ocazie sau varsta. Incearca variantele clasice: blugi, un tricou alb, pantofi sport si un blazer, sau alege un costum si asorteaza culoarea si materialul blazerului cu pantalonii.

Denim cargo – tot ce iti poti dori

Un nou articol esential pentru garderoba ta: pantalonii cargo, care vor sta la baza unui stil sporty-chic deosebit. Alege modelele conice sau complet largi. Combina-le cu pantofi sport de toate culorile si nu te teme de alb, pentru ca iti va inveseli tinuta.

Blugii si denimul au fost mereu in tendinte si au reprezentat o parte esentiala a garderobelor noastre timp de ani de zile. Acum, insa, anuntam marea revenire a tuturor articolelor din denim (rochii, jachete, pantaloni) si, cel mai important, piele lacuita, care a cunoscut gloria suprema in anii '90.

Culori pentru toate varstele

Au trecut vremurile in care femeile refuzau anumite piese de moda pentru ca nu aveau varsta potrivita pentru ele. Din contra, in zilele noastre, se valorifica indrazneala si joaca. Include culoarea in garderoba ta si nu te gandi ca unele tinute sunt destinate persoanelor mai tinere. Uita de negru si alege mai degraba nuante care te vor face sa stralucesti. Iar daca trebuie sa abordezi treptat aceasta paleta, incepe cu pastelurile: baby blue, soft pink sau galben sunt nuante cu care nu vei da gres.

Adauga rochii, bluze sau chiar pantaloni cu model in garderoba ta. Doar asigura-te ca alegi un print care va oferi efectul dorit. Dungile sunt un exemplu grozav. Cele verticale prelungesc frumos silueta, pe cand cele orizontale largesc vizual si pot garanta un rezultat minunat daca vrei volum in zona umerilor, de exemplu. 

Bucura-te de moda si fa ca acest sezon sa fie al tau! Nu uita ca pe GLAMI este vorba despre tine, despre stilul tau si despre starile pe care vrei sa le transmiti prin hainele tale! Incearca GLAMI Quiz si descopera articolele perfecte pentru tine.

Despre GLAMI

GLAMI Romania a fost lansata in iunie 2017. Cea mai importanta platforma online europeana de descoperire a modei are peste 300 de magazine partenere inregistrate pe www.glami.ro si peste 

1 milion de produse de la aproape 12.000 de branduri. GLAMI se angajeaza sa dezvaluie date si informatii relevante despre starea sectoarelor de e-commerce in tarile in care opereaza, prin proiectul de analiza pe termen lung Fashion (Re)search. GLAMI Fashion (Re)search este singurul sondaj in derulare dedicat modei, care observa, monitorizeaza si inregistreaza tendintele actuale din 9 tari europene. GLAMI Romania face parte din GLAMI Group, companie care isi doreste sa simplifice procesul de descoperire a modei prin intermediul tehnologiei si care este prezenta in 14 tari din intreaga lume. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Moda femei Haine

Articole recomandate

Citeste si despre