5 modele de fuste pe care orice femeie trebuie sa le poarte in aceasta primavara

/ / Modificat: 2019-03-20
5 modele de fuste pe care orice femeie trebuie sa le poarte in aceasta primavara

Fusta este una dintre cele mai vechi piese vestimentare si un simbol al feminitatii. O gasesti in toate formele, culorile si lungimile si, macar din cand in cand, iti doresti sa porti o fusta. Dar pentru a face o alegere buna trebuie sa stii ce fuste sunt in tendinte in aceasta primavara.

Din punct de vedere cromatic, se poarta foarte mult culorile aprinse, iar jocurile cu diferite nuante sunt la mare cautare: verde, albastru, mov sau galben. Iar multe modele de fuste de primavara sunt cu buzunare.

Fusta din piele

fusta-piele

Imbina eleganta cu stilul rebel intr-un mod foarte interesant. Designerii au pus accentul pe modelele standard, printre care se numara: fusta creion, futa clopt, fusta mini, dar si cea cu talie inalta. In partea de sus, femeile pot opta pentru o maleta monocromatica peste care sa poarte o vesta mai groasa, astfel incat sa se simta confortabil in zilele racoroase.

Fusta cu carouri

fusta-carouri

Carourile raman la moda in continuare cand vine vorba despre fustele de dama. Foarte cautate si populare sunt fustele plisate, care, desi amintesc de uniforma scolara, sunt ideale pentru toate categoriile de varsta. Designerii recomanda pentru acestea nuantele inchise de gri si combinatii cu dresuri mate, cat mai pline din punct de vedere al materialului.

Fusta parte peste parte

fusta-parte

In aceasta primavara sunt in mare voga fustele asimetrice. Este vorba despre fuste care sunt mai lungi in spate si mai scurte in fata sau despre fusta mai lungi intr-una din partile laterale si mai scurte in cealalta. Noutatea in materie de fuste asimetrice provine din tipul de materiale catre care s-au indreptat designerii anul acesta: lana, piele de caprioara, piele sau tweed.

Fusta cu dungi

fusta-dungi

Lungimea efectiva de fuste cu dungi pentru primavara este MIDI. Aceasta lungime da bine cu cizme, tocuri inalte si chiar si cu adidasi. Dar trebuie sa fii atenta la un lucru: dungile verticale lungesc optic silueta, pe cand cele orizontale aduc volum zonei in care se regasesc.Un alt aspect de care trebuie sa tii cont este ca o fusta in dungi colorate va arata cel mai bine alaturi de o bluza uni.

Imprimeuri complicate

fuste-imprimeu

Femeile pot alege modele complicate, abstracte. Geometria si florile sunt cele 2 elemente principale care caracterizeaza piesele vestimentare spre care trebuie sa se indrepte reprezentantele sexului frumos care isi doresc sa fie la moda. Desenele abstracte, formele geometrice care creeaza iluzii optice, compozitiile netede florale, dar si colajele textile: toate acestea au fost folosite de catre designeri pentru realizarea unor modele de fuste cat mai iesite de comun.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Moda Moda femei

Articole recomandate

Citeste si despre