Horoscopul copiilor 2022! Ce le rezerva astrele pentru anul care tocmai a inceput

/ / Modificat: 2022-01-23
Horoscopul copiilor 2022! Ce le rezerva astrele pentru anul care tocmai a inceput

Ultimii doi ani au fost dificili pentru cei mici, care au fost nevoiti sa stea mai mult in casa, departe de prieteni si de activitatile cu care erau obisnuiti, din pricina pandemiei si a restrictiilor. Scoli inchise, petreceri anulate, vacante amanate pentru anii urmatori, centre de activitati inchise, si lista poate continua.

Cu toate acestea, anul 2022 se anunta a fi un an mai bun pentru copii. Iata ce le rezerva astrele celor mici, in functie de zodia acestora.

Berbec

Este posibil sa observi ca micutul tau Berbec pare mai senin sau mai visator in acest an. Micutii vor fi extrem de creativi in acest ani, dar si mai linistiti si mai senini fata de anii care tocmai au trecut. De asemenea, copiii Berbec vor fi deosebit de intuitivi in acest an. Principala sarcina a micutilor Berbeci, in 2022, este sa-si aleaga singuri "bataliile” si de a invata cum sa invinga.

Taur

Fii pregatit ca cercul social al copilului tau sa se extinda in acest an. Copiii Taur se vor concentra pe conectarea cu oamenii, fie ca este vorba de prieteni, familie sau chiar de alti copii pe care-I vor intalni in acest an. 2022 este si anul in care cei mai multi dintre copiii nascuti in zodia Taurului isi vor descoperi noi talente.

Gemeni

Asteapta-te la suisuri si coborasuri din partea copilului tau, daca este nascut in Gemeni. In 2022 Gemenii pot intampina dificultati in stabilirea prioritatilor si organizarea timpului. In plus, se vor simti adesea ingraditi de reguli. Pe de alta parte, in acest an, copiii gemeni se vor concentra pe abilitatile si talentele lor, putand sa ajunga recunoscuti pentru acestea.  

Rac

Copiii Rac vor fi incantati sa iasa din zona lor de confort in acest an. Este posibil ca micutii sa intampine anumite anxietati, insa in cele din urma, vor trece peste si vor avea realizari importante. Desi multi dintre copiii nascuti in zodia Rac s-au simti mai confortabil sa faca scoala online, de acasa, acum isi vor putea relua activitatile obisnuite si este posibil sa se simta putin vulnerabili.

Leu

Daca anul care tocmai a trecut i-a facut pe multi copii Leu sa se simta singuri, in 2022 vor relua conexiunile cu prietenii si colegiisi se vor putea simti, din nou, in centrul atentiei. Anul acesta vor regasi tot ce le-a lipsit in 2022. Este anul conexiunilor, a gasirii de noi prieteni, dar si anul in care relatiile acestor copii cu parintii vor fi bazate pe incredere si apropiere.

Fecioara

Anul 2022 se arata a fi unul promitator pentru Fecioare. In acest an, copiii Fecioara au tendinta de a reflecta obiceiurile unei persoane pe care o adora (poate fi mama, sora, prietena sau un idol). Acestia vor oglindi comportamentele acestora prin ei. Indiferent de situatie, acest lucru ii fac sa se simta ca si cum ar apartine unui grup important. Tot in acest an, copiii Fecioara vor stabili rutine si programe pe care le vor respecta pentru a putea atinge performanta scolara.

Balanta

Daca ai un copil Balanta, pregateste-te ca bucataria sa se transforme intr-un laborator de stiinta. In acest an, copiii Balanta sunt atrasi de inovatie, inventii, chimie, fizica si spatiu.  Desi urmeaza un an in care trebuie sa respecte rutine, sa fie productivi si sa mearga la scoala, acest lucru le va crea stabilitate si ii va invata sa fie mai responsabili. Tot in acest an, Balantele vor forma o legatura stransa cu un animal de companie.

Scorpion

2022 se anunta a fi un an bun pentru copiii Scorpion. Este important insa ca acestia sa fie ascultati cu atentie de cei cu care comunica si sa primeasca validare, mai ales cand vine vorba despre visele lor. In ceea ce priveste scoala, intuitia si cunoasterea lor este ascutita care s-ar putea chiar sa te socheze si pe tine. Este important ca in acest an sa le incurajezi darurile si sa le acorzi suficient timp pe care sa-l petreaca in natura.

Sagetator

Asteapta-te sa primesti multa iubire si cadouri hand-made la copilul tau Sagetator. Acesti copii se vor simti mai stabili si mai conectati cu familia si casa ca niciodata. Cel mai mult isi vor dori sa petreaca timp alaturi de parinti. Adora sa-si petreaca timpul in aer liber si sa intalneasca noi copii care sa le fevina prieteni.

Capricorn

Copiii Capricorni vor fi mai sarguinciosi ca niciodata cand vine vorba despre studii. Cu toate acestea, 2022 este anul in care copiii Capricorn invata cum sa comunice si transmita ceea ce simt, ce ii bucura si ce ii deranjeaza. Cei care au frati, mai mici sau mai mari, vor forma o legatura mai stransa cu acestia.

Varsator

Copiii Varsator va invata, in 2022, cateva lectii importante care ii vor ajuta sa se dezvolte. Acesti copii vor invata valoarea timpului, a ordinii si cum sa respecte regulile, dar si de ce sunt acestea importante. And vine vorba despre scoala, copilul tau s-ar putea lupta cu termenele limita pentru teme si alte probleme de gestionare a timpului. Insa, cu multa rabdare din partea ta, va reusi sa treaca usor peste aceste situatii. In timpul liber, copiii Varsator isi vor descoperi un nou hobby, cel mai probabil, din domeniul artelor.

Pesti

2022 arata bine pentru Pestisori. De fapt, ar putea fi unul dintre cei mai buni ani din viata lor. In acest an se vor simti mai expresivi, creativi, bucurosi si plini de viata ca niciodata. Isi vor descoperi noi pasiuni, isi vor face noi prieteni si vor dori sa petreaca mai mult timp impreuna cu parintii. 

FOTO: pexels.com

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Horoscop zodii

Articole recomandate

Citeste si despre