Horoscop WEEKEND 22-24 februarie 2019. Cum ne este DUPA SuperLuna plina, lumina sau furtuna? Ce urmeaza?

/ / Modificat: 2019-02-25
Horoscop WEEKEND 22-24 februarie 2019. Cum ne este DUPA SuperLuna plina, lumina sau furtuna? Ce urmeaza?

Horoscop weekend. Iata in continuare horoscopul de weekend 22-24 februarie 2019.

Horoscop WEEKEND 22-24 februarie 2019

Suntem la finele unei saptamani intense in astrologie cat luni sau ani de zile. Dupa iesirea lui Chiron din retrograd, in Berbec, si instalarea sa pana in 2027 in aceasta zodie, dupa intrarea Soarelui in zodia Pesti pana pe 20 martie si dupa SuperLuna plina in Fecioara din 19 februarie, a venit momentul weekendului.

In weekend avem ocazia sa traim intr-un ritm mai ponderat, macar si pentru ca suntem eliberati de presiunile de luni-vineri. Sa profitam de aceste zile pentru a simti ce impact au recentele evenimente astrale intense asupra gandurilor, emotiilor, perspectivelor, relatiilor, planurilor noastre.

Cand au loc evenimente asa puternice, efectele lor abia incep. Faptul ca au trecut ca moment nu inseamna ca gata, le dam la spate si am “scapat”. Din contra, suntem deschisi spre orice ne aduce Universul ca sa profitam din plin de energia ajutatoare a astrelor si a acestor tranzite intense.

Chiron in Berbec se ocupa de acum incolo, pana in 2027, sa ne vindece cea mai profunda rana dintre toate : rana de identitate. Ea poate aparea din orice circumstanta, orice si oricine o poate provoca. O vedem, o vindecam, o eliberam si lasam energia lui Chiron sa o transforme in ceva mult mai bun pentru noi. O rana ramane o rana daca nu e vazuta si asumata, dar devine un cadou dupa vindecare.

Soarele a intrat in Pesti in aceasta saptamana si va fi aici pana pe 20 martie. Sa ne asteptam sa fim mult mai emotionali, deci sa ne dam voie sa simtim fara teama de sentimente. Imaginatia, creativitatea, intuitia, intelepciunea spirituala, visarea, toate vor fi mult activate in aceasta luna in Pesti.

Citeste continuarea pe Kfetele.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Horoscop

Articole recomandate

Citeste si despre