Horoscop WEEKEND 1-3 februarie 2019. Venus intra in Capricorn, Luna este in Capricorn! Ce iti aduce o intalnire de grad zero?

/ / Modificat: 2019-02-01
Horoscop WEEKEND 1-3 februarie 2019. Venus intra in Capricorn, Luna este in Capricorn! Ce iti aduce o intalnire de grad zero?

Horoscop weekend. Iata in continuare horoscopul de weekend 1-3 februarie 2019.

Primele zilei ale intensei luni februarie incep in forta cu doua energii dominante : o noua energie a iubirii si relatiilor dar si starea de asteptare a Lunii Noi in Varsator de Luni 4 februarie, ce are un impact puternic asupra noastra.

Sambata 2 februarie, Venus, Uranus, Marte si Pluto creeaza un cocktail sexy incendiar pentru iubirea ta!

Sageti de dragoste zboara in aer, gelozia isi poate scoate capul din prea multa pasiune.

Duminica 3 februarie, Venus intra in Capricorn pana pe 1 martie. Venus este simbolul dragostei, relatiilor, placerii si valorilor materiale. Energia lui Venus merge mana in mana cu cea a zeitei Afrodita din mitologia romana : vanitoasa, languroasa, geloasa, rasfatata si irezistibil de fermecatoare.

Cand Venus schimba zodia gazda, si atitudinea ei fata de domeniile pe care le stapaneste se schimba. Venus in Capricorn NU este Venus in Sagetator si nici noi nu vom fi la fel in urmatoarea luna la capitolul iubire, relatii, placeri si bani.

In Capricorn, Venus se transforma intr-o femeie de afaceri sofisticata, disciplinata si ambitioasa. Asa cum Capricornul ia decizii de viata de parca ar fi decizii de afaceri, la fel si Venus in Capricorn face la fel pe zona relatiilor.

Pe de alta parte, in Cosmos se intampla si alte miscari puternice, nu doar cele ce vizeaza zona lui Venus. Respectiv, Luni 4 februarie urmeaza Luna Noua in Varsator. Pana Luni insa, Luna este in Capricorn. Sa profitam cele 3 zile de energia sa pragmatica si orientata spre succes !

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Horoscop Horoscop femei

Articole recomandate

Citeste si despre