Horoscop dragoste saptamana 11-17 februarie 2019. Sfantul Valentin cu Marte in Taur. Ce dorinte vrei sa ti se implineasca

/ / Modificat: 2019-02-11
Horoscop dragoste saptamana 11-17 februarie 2019. Sfantul Valentin cu Marte in Taur. Ce dorinte vrei sa ti se implineasca

Horoscop dragoste. Saptamana 11-17 februarie 2019 sta sub semnul iubirii. Si nu doar datorita faptului ca este Sfantul Valentin. Ci pentru ca intregul context astral sta in armonia iubirii.

Venus, planeta iubirii, este in Capricorn si trimite semne ca trebuie sa-ti rezolvi problemele din cuplu. Miercuri, 13 februarie, Marte si Uranus isi unesc fortele pentru a crea scantei si atractii subite tocmai la timp pentru zilele de sarbatorire a iubirii. Planetele acestea se misca asa de repede incat nu ai cum sa vii cu scuze ci doar sa accepti si sa te supui!

Ultimul eveniment, dar nu cel din urma este mutarea puternicului si energicului Marte in Taur in aceeasi zi cu Valentine’s Day. Ce inseamna asta? Marte in Taur devine un soldat al iubirii deci trimite-ti dorintele amoroase spre Marte si da-i tema sa ti le implineasca!

Cu Marte in Taur chiar incepand cu Ziua Indragostitilor, asteapta-te sa ti se trezeasca brusc toate simturile. Daca ai iubit(a), vei coplesi si rasfata aceasta persoana. Iar daca nu, totul se poate schimba oricand daca tu vrei, pentru ca, incepand de acum, nimic nu poate sa stea intre tine si dorinta ta.

Marte nu se opreste pana nu obtine ce si-a propus, iar Marte in Taur inseamna ca isi propune multe de care Taurul raspunde, printre care simturile, iubirea, banii, stabilitatea.

In acest context astral, iata care sunt previziunile pentru fiecare zodie in parte.

Citeste continuarea pe Kfetele.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Horoscop Horoscop femei Horoscop dragoste

Articole recomandate

Citeste si despre