HOROSCOP COMPLET FEBRUARIE 2019. Cele mai importante previziuni pentru fiecare ZODIE

/ / Modificat: 2019-02-04
HOROSCOP COMPLET FEBRUARIE 2019. Cele mai importante previziuni pentru fiecare ZODIE

Horoscop februarie 2019. O luna cu aspecte pozitive pentru nativi, dar si cu unele avertismente. Previziunile astrologilor pentru fiecare zodie in parte.

Horoscop februarie Berbec

O luna dinamica, se tot reconfigureaza anturajul, apar oameni noi, idei noi, propuneri si multa activitate sociala. E important sa accepte invitatii la diverse manifestari de grup, pentru ca astfel pot descoperi oportunitati de incepere a unui propiect interesant dar si a unei relatii amoroase, daca ii intereseaza.

Berbecii insa trebuie sa fie dispusi, in aceasta luna, sa renunte uneori la punctele lor de vedere sau chiar la fanatism. Altfel, pot imbratisa cai nepotrivite si pot face alegeri doar din ambitie ori rigiditate, ceea ce nu-I avantajeaza acum. Pot aparea oameni de destin, care ii inspira, incurajeaza si sustin pe nativii Berbec sa-si urmeze visele.

Horoscop februarie Taur

Taurii au o luna cu multe aspect benefice, mai ales in plan relational, amoros, partenerial. Unii Tauri au de luat decizii importante legat de o relatie de cuplu si e bine sa fie atenti intrucat exista posibilitatea de a se iluziona sau de a renunta prea usor din cauza unor motive nefondate.

Profesional si in cariera, sunt sanse de schimbare neasteptata. Pot aparea surprize, li se aduc la cunostinta schimbari, unii Tauri sunt nevoiti sa se reinventeze sau sa gaseasca rapid solutii la o situatie aparent fara iesire. Au multa creativitate in aceasta luna si foarte multa disponibilitate de a iubi si a se deschide in relatii cu oameni pe care-I indragesc si de care le pasa.

Horoscop februarie 2019. O luna cu aspecte pozitive pentru nativi, dar si cu unele avertismente. Previziunile astrologilor pentru fiecare zodie in parte.

Horoscop februarie Gemeni

O luna interesanta, a carei energie ii sprijina pe Gemeni sa evolueze, sa invete ceva nou, sa gandeasca dincolo de sabloanele sociale si dincolo de propriile limite. Au vise, dorinte, aspiratii mari si e posibil chiar sa se implineasca parte din ele.

Relatia de cuplu si relatiile cu cei din jur in general, sub influenta lui Marte situat in zona parteneriatelor si cooperarii, se incing, sunt pasionale, consumatoare de atentie si energie. Gemenii pot sa se implice alaturi de altii in proiecte curajoase, dar trebuie sa fie atenti la accesele de impulsivitate si chiar furie, sau la rivalitatile care ii epuizeaza fara sens.

Citeste continuarea pe Kfetele.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Zodii Zodiac

Articole recomandate

Citeste si despre