Horoscop chinezesc – anul Tigrului de Apa. Este 2022 un an bun pentru a avea un copil?

/ / Modificat: 2022-01-25
Horoscop chinezesc – anul Tigrului de Apa. Este 2022 un an bun pentru a avea un copil?

Vrei sa devii mamica, insa nu stii daca 2022 este un an bun pentru a avea un copil? Ei bine, 2022 este Anul Tigrului de Apa, potrivit horoscopului Chinezesc. Noul an chinezesc va incepe pe 1 februarie.

Potrivit horoscopului chinezesc, Anul Tigrului este, de obicei, un an bun pentru majoritatea semnelor zodiacale, iar copiii nascuti in acest an vor fi optimisti, joviali si norocosi. Prin urmare, 2022 este un an perfect pentru a avea un copil.

Caracteristicile unui copil nascut in Anul Tigrului

Copilul Tigru este indraznet, rebel, imprevizibil, neinfricat, impulsiv, vioi, neobosit. Ii place sa fie in centrul atentiei, este mereu gata de actiune, este nerabdator, poate lua decizii riscante, este incapatanat si temperamental. Dar, in acelasi timp, poate fi si generos, amabil, bland, sensibil, empatic. Ii place sa se joace, sa tina pasul cu moda si este iubitor.

2022 – an par. Semnificatia si simbolistica numarului 2

Daca bebelusul se naste intr-un an par, atunci va fi norocos in dragoste si va avea calitati de lider si va fi placut de toata lumea.

“Numarul 2” simbolizeaza femeia, mama, si poate implica o mare atractie pentru viata de familie si pentru artele vizuale, apreciind finetea.

De asemenea, vibratiile interioare ale numarului 2 le dau celor nascuti sub acest numar un caracter ezitant, timid, nehotarat, influent, indoctrinat, tipic si cu o tendinta sigura de a se indoi de propriile capacitati.

Astfel, persoanele care s-au nascut sub semnul numarului 2 sunt pasnice, linistite si echilibrate. In plus, sunt foarte amabile, diplomatice, corecte si pot rezolva aproape orice tip de conflict. In acelasi timp, actioneaza ca un arbitru, reusint sa evite crearea unor tensiuni majore.

Numarul 22 este asociat cu ideea de succes in orice domeniu al vietii, asa ca un copil nascut in anul 2022 in anul Tigrului de Apa va fi un invingator.

Daca bebelusul tau s-a nascut in anul Tigrului de Apa, considera-te o mama norocoasa. Copilul tau nu va avea tulburari de personalitate nici macar in adolescenta, cand aproape toti tinerii au.

Generosi din fire si usor timizi, copiii nascuti in acest an vor fi inconjurati de prieteni sinceri, pentru care sunt dispusi sa faca orice, oricand. Intr-adevar, copiii nascuti in Anul Tigrului au gusturi ceva mai scumpe, asa ca ar trebui sa incepi deja sa economisesti.

Copiii nascuti in Anul Tigrului 2022, nu vor ezita sa munceasca din greu daca este necesar. Vor fi excelenti pediatri, dar vor excela si in industria muzicala. Un alt loc de munca potrivit pentru ei poate fi cel de designer de interior, deoarece sunt foarte atenti la detalii si ingeniosi.

Elemente Feng Shui pentru decorarea camerei copilului nascut in 2022

Daca urmeaza sa ai un copil in 2022, este indicat sa-I decorezi camera in nuante de maro, rosu sau chiar mov, aceste culori aducand noroc celor nascuti in Anul Tigrului. Florile norocoase ale acestor copii sunt trandafirii. Prin urmare, pune in camera acestuia trandafiri. Poti fi flori in vaza sau tablouri cu trandafiri.

FOTO: pexels.com

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre