Horoscop chinezesc 2019. Cele mai PUTERNICE TALISMANE pentru Anul Mistreţului de Pamant, in functie de zodie

/ / Modificat: 2019-02-07
Horoscop chinezesc 2019. Cele mai PUTERNICE TALISMANE pentru Anul Mistreţului de Pamant, in functie de zodie

Talismane pentru Anul Mistretului. Am intrat in Anul Mistretului de pamant si vom ramane aici pana la 24 ianuarie 2020, cand vom intra in Anul Sobolanului de metal. Specialistii in feng-shui au realizat o lista cu cele mai puternice talismane pentru anul Mistretului de pamant, in functie de zodia din horoscopul chinezesc.

Talismane pentru Anul Mistretului. SOBOLAN

Sobolanii vor avea un an bun. Cu toate acestea, au nevoie de o atitudine pozitiva pentru a reusi. Talismanele potrivite pentru ei sunt o bratara rosie cu animalul care patroneaza zodia sau o bratara din obsidian pentru bunastare si prosperitate. Talismane pentru Anul Mistretului. Am intrat in Anul Mistretului de pamant si vom ramane aici pana la 24 ianuarie 2020, cand vom intra in Anul Sobolanului de metal. Specialistii in feng-shui au realizat o lista cu cele mai puternice talismane pentru anul Mistretului de pamant, in functie de zodia din horoscopul chinezesc.

Talismane pentru Anul Mistretului. BIVOL

Anul Mistretului va fi de bun augur pentru Bivoli, fara evenimente spectaculoase. Totusi, in ceea ce priveste finantele are nevoie de noroc. Cele mai potrivite talismane pentru Bivol in Anul Mistretului de pamant sunt figurinele din Swarovski reprezentand animalul care le patroneaza zodia (Momo) sau broasca banilor din alama.

Citeste continuarea pe Kfetele.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Horoscop Zodiac

Articole recomandate

Citeste si despre