HOROSCOP. Cele mai stricte mame din zodiac

/ / Modificat: 2021-05-25
HOROSCOP. Cele mai stricte mame din zodiac

Fiecare are propriul stil de parenting, iar daca ne uitam in horoscop iti poti da seama ce fel de mama va fi o femeie.

Unele native pot fi permisive si diplomate, altele isi incurajeaza mai mult copiii sa viseze si sunt gata de orice pentru a-i ajuta sa isi atinga telurile. Anumite zodii pot fi exgerate si ultraprotectoare, unele mai relaxate si jucause, iar altele dau sens expresiei "a te transforma in leoaica" de dragul copilului; uneori aceasta tendinta se poate rasfrange chiar asupra celor mici.

Iata care sunt cele mai stricte mame din zodiac:

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Mama Scorpion este inspaimantator de intuitiva uneori si isi da seama ce se intampla cu copilul chiar inaintea lui. Pune mare pret pe loialitate, onestitate si protectie.

Daca ii insulti copilul in vreun fel sau daca ii faci probleme, va lupta pentru el cum nu ar lupta nici pentru ea intr-o situatie similara. Pune mereu nevoile familiei inaintea celor proprii si reactioneaza prompt la cea mai mica amenintare.

Ambitioasa si pasionala, mama Scorpion ar putea exagera cand vine vorba de a-i impune copilului propriile ambitii. Sunt autoritare si de multe ori le insufla propriilor copii o oarecare doza de teama.

Fecioara (23 august - 22 septembrie)

Mama Fecioara este genul care repara orice se strica, fie ca vorbim de o jucarie sau de o inima franta. Are asteptari mari de la copii si poate fi foarte critica, dar ii iubeste nespus, chiar si cand o dezamagesc. Pune mare pret pe disciplina si pe a nu renunta cand dai de greu; pentru ca este perfectionista, risca sa puna prea mare presiune pe copii.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Mama Capricorn va lupta pana la moarte pentru copiii ei. Da dovada de o loialitate feroce si va lua mereu pozitie atunci cand situatia o cere. Isi ia rolul de parinte in serios si pune pret pe etica si disciplina.

Poate fi considerata cea mai stricta mama a zodiacului si uneori este prea pragmatica pentru a-si aminti ca un copil are nevoie si de dovezi de iubire.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Mama Taur poate fi foarte incapatanata, iar asta o face foarte stricta. Nu este dispusa sa faca niciun compromis si se comporta ca o leoaica atunci cand este convinsa ca un lucru este spre binele copilului sau.

Taguri Horoscop mame

Articole recomandate

Citeste si despre