De Martisor, Venus intra in Varsator pana pe 26 martie! Atentie, e o MARE schimbare in orice relatie ai avea! Ce inseamna PENTRU FIECARE ZODIE ce aduce Varsatorul pentru planeta iubirii?

/ / Modificat: 2019-03-01
De Martisor, Venus intra in Varsator pana pe 26 martie! Atentie, e o MARE schimbare in orice relatie ai avea! Ce inseamna PENTRU FIECARE ZODIE ce aduce Varsatorul pentru planeta iubirii?

Venus in Varsator. Vineri, 1 martie, chiar de Martisor, Venus, planeta iubirii, a dorintei si a frumusetii intra in Varsator, semnul rebeliunii, al viselor despre viitor, al viziunilor idealiste. Va sta aici pana pe 26 martie si va aduce iubire, libertate de expresie.

Varsator a reprezentat intotdeauna un loc foarte important pentru Venus. Venus te ajuta sa relationezi, insa Varsatorii au usoare frisoane cand vine vorba despre comunicare.

Nu inseamna neaparat ca nu este un semn bun – Varsatorii sunt foarte sociabili si plini de compasiune – insa au un mod diferit de a-si exprima sentimentele.

Varsatorii nu simt nevoia sa vorbeasca asa cum fac alte semne, ca de exemplu Pestii sau Leii. Daca unii prefera conectarea profunda si conversatiile intense, cu substanta, Varsatorii prefera relationarea prin idei, notiuni si actiuni.

Varsatorii graviteaza in jurul neconventionalului. Nu le pasa ce spun sau ce fac ceilalti. In schimb, sunt atrasi de oamenii care au concepte diferite, sunt excentrici sau neobisnuiti, ca si ei.

Venus in Varsator inseamna oportunitati

In aceasta conjunctura astrala, oamenii devin mai deschisi la nou, sunt dornici sa incerce experiente noi. Inceaca abordari diferite, indiferent ca vorbim despre haine sau despre actiunile cotidiene.

Nu este exclus ca, in aceasta perioada, sa incerci un nou hobby, mai ales din sfera creativa.

Venus in Varsator stimuleaza creativitatea, imaginatia, experimentarea. O perioada excelenta pentru a-ti explora valentele artistice.

Citeste continuarea pe Kfetele.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Horoscop Horoscop femei

Articole recomandate

Citeste si despre