De ce este speciala zodia Sagetator

/ / Modificat: 2019-03-22
De ce este speciala zodia Sagetator

Sub semnul Sagetatorului s-au nascut de-a lungul timpului diverse personalitati care au marcat omenirea, precum: Nostradamus, Beethoven, Winston Churchill sau Brad Pitt. Este oare o simpla coincidenta sau acest semn de foc este cu adevarat special?

Conform astrologilor, sagetatorii au cateva caracteristici care ii deosebesc de celelalte semne din zodiac si care ii fac atat de speciali.

Sagetatorul este cel mai optimist si fericit semn din zodiac, deoarece este guvernat de planeta Jupiter, cea mai mare planeta din Sistemul Solar, care este totodata planeta fericirii, a increderii si a energiei. Fiind calatorul zodiacului, toti cei care s-au nascut sub semnul sagetatorului sunt spirite libere, optimiste, deschise la minte si ambitioase!

Sagetatorii se simt in largul lor in spatiile deschise unde pot intalni aventura si emotiile fara de care nu isi concep existenta! Sagetatorii sunt oameni foarte determinati, care iubesc sa se implice in diverse activitati si au diverse hobby-uri. Isi seteaza de fiecare data obiective marete si chiar daca vor esua, acestia nu se vor lasa doborati, ci vor transforma esecul intr-o lectie din care ei vor invata si vor inspira pe toti cei din jurul lor!

Citeste mai mult pe horoscop yve.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Zodii

Articole recomandate

Citeste si despre