Cum accepti viata de femeie singura in functie de zodia ta

/ / Modificat: 2019-01-27
Cum accepti viata de femeie singura in functie de zodia ta

Sa fii singur nu este un lucru usor de gestionat pentru multe dintre femei. Atitudinea unei femei singure difera foarte mult si in functie de energia zodiei in care s-a nascut.

Astfel, in timp ce unele femei stiu sa se descurce singure si isi iau viata in propriile maine, pentru altele, viata pe cont propriu, fara compania unui barbat, este un adevarat calvar.

Astrologii ne spun care sunt trasaturile dominante pentru femeile singure ale fiecarei zodii si care este sentimentul lor in fata unei vieti celibatare.

Berbec

Femeile Berbec sunt energice si oprimiste. Puse in fata unui trai solitar, fara compania unui barbat, acestea vor accepta situatia fara prea multe pareri de rau. Isi recunosc valoarea iar stima de sine le ajuta sa faca fata in orice imprejurare. ­Adeseori, femeia berbec asociaza statutul de single cu cel de eroina si isi etaleaza succesele obtinute cu acest statut. De asemenea, femeia berbec nu va accepta niciodata o relatie de compromis, alegand libertatea atunci cand partenerul de viata nu se mai ridica la nivelul asteptarilor sale.

Citeste continuarea pe Kfetele.ro 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Horoscop Horoscop femei

Articole recomandate

Citeste si despre