Ce le calmeaza pe zodii

/ / Modificat: 2019-01-17
Ce le calmeaza pe zodii

Nativii zodiei Pesti se calmeaza atunci cand li se spune „Te iubesc!”, iar nativii zodiei Berbec se vor calma atunci cand vor porni intr-o noua aventura sau in momentul in care vor fi aprobati, iar nativul zodiei Taur se va calma cand i se va aduce felul de mancare preferat.

Iata cum poate fi calmata oricare zodie a zodiacului.

Berbec

Nativii zodie Berbec sunt firi foarte impulsive, de aceea exista riscul de a se enerva foarte rapid, iata cateva solutii pentru a calma acesti nativi ai zodiacului: sugereaza-le sa faceti o plimbare, o aventura (acest lucru ii va face sa uite de nervii precedenti), aproba nativul zodiei Berbec (adora sa aiba dreptate), gestioneaza situatia in locul sau.

Taur

Taurii sunt persoane foarte incapatanate, iar daca ii vei aproba si ii vei asculta acestia se vor calma sau ofera-le mancarea lor preferata (acesti nativi ai zodiacului uita in data de suparare daca li se va aduce felul de mancare preferat).

Gemeni

Pe nativii zodiei Gemeni ii vei ajuta sa se calmeze daca le vei spune complimente, sunt firi foarte comunicative asadar vorbeste cu ei si incearca sa le explici situatia in cauza. Un alt mod de a face nativul zodiei Gemeni sa se calmeze este acela de a il distrage de la problema initiala dandu-i un subiect picant de discutat.

Citeste mai mult pe YVE.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Zodie Zodie caracteristici

Articole recomandate

Citeste si despre