Ce fel de mama esti in functie de zodie

/ / Modificat: 2018-11-06
Ce fel de mama esti in functie de zodie

Te-ai intrebat vreodata ce fel de mama esti? Afla cum esti in functie de zodia in care te-ai nascut.

Berbec

Este o mama implicata si protectoare, este 100% sigura ca nu exista iubire fara disciplina si chiar daca pare prea nepoliticoasa, dragostea ei reuseste sa creeze copii independenti si de succes.

Taur

Mama din zodia Taurului este calma si doreste ca micutii ei sa fie egali cu ea. Nu le ingradeste liberatea si le permita sa isi desfasoare activitaile. Nu prea are incredere in copii si incearca ea sa le rezolve problemele.

Gemeni

Este o mama prietenoasa care lasa copiii sa faca ceea ce vor, intotdeauna se indoieste de capacitatea ei de a fi mama, incearca sa fie extrem de grijulie si intelegatoare si, uneori, nu impun suficiente limite.

Rac

Mama din zodia Rac este tipul de "mama closca." Doreste intotdeauna sa aiba puii langa ea si sa-i protejeze de intreaga lume. Este mama exigenta, dar iubitoare. Ea investeste mult timp in copii si tinde sa fie foarte exigenta.

Leu

Aceasta mama vrea sa fie mama perfecta si copiii ei o apreciaza. Ii place sa-i spuna cat de mult o iubesc. Este o mama excelenta, desi uneori cere prea mult.

Fecioara

Mama Fecioara nu-si manifesta de obicei dragostea, dar o arata prin gesturi si atitudini. Este chiar paranoica atunci cand vine vorba de grija fata de copii, dar in acelasi timp este si foarte rezonabila.

Balanta

Este tipul de mama protectiva, iubitoare si incapatanata, intotdeauna crede ca are dreptate si de aceea se va contra mereu cu copiii ei. Vrea sa fie corecta cu toata lumea, astfel incat este sunt prietenoasa si foarte intelegatoare.

Scorpion

Se ocupa de copiii ei ca o leoaica, este iubitoare si posesiva, cere prea mult, dar in acelasi timp stie cum sa compenseze prin dragoste si distractie.

Sagetator

Ea este foarte distrata, este una dintre acele mame care pot uita copilul in mall. Mama din zodia Sagatator este foarte libertina si incearca sa ofere aripi micutilor sai, pentru ca ei sa poata invata sa plece de langa ea. E foarte iubitoare si nu cere prea mult la schimb.

Capricorn

Aceasta mama doreste ca totul din casa sa functioneze dupa criteriilor sale, este foarte greu, dar copiii, ori de cate ori vor avea nevoie, vor gasi refugiul si intelegere in bratele ei.

Varsator

Ea este foarte intelegatoare si permisiva, este o mama foarte iubitoare, dar nu are obiceiul de a impune limite si uneori acest lucru îi determina pe copii sa faca tot ce vor cu ea. E foarte iubitoare si se poate vorbi despre orice cu ea.

Pesti

Ea este o mama introvertita, care prefera sa sufere in ea doar ca sa nu sufere copiii. Se simte satisfacuta prin iubirea si grija pe care le-o poarta. Este foarte obsedata cand vine vorba de grija pentru micutii ei, nu are nevoie de recunoastere, dar nu vrea sa fie uitata de acestia.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Zodii mama Zodie Zodie caracteristici

Articole recomandate

Citeste si despre