Aceste zodii nu se vor intelege niciodata

/ / Modificat: 2019-03-08
Aceste zodii nu se vor intelege niciodata

Conform astrologilor, compatibilitatea dintre oameni este influentata de catre planete.Oricat s-ar stradui unele zodii nu se vor putea intelege niciodata.

Gemenii nu vor putea tolera niciodata superficialitatea Varsatorilor, iar suparaciosii raci nu vor agreea modul in care Sagetatorii comunica cu ei.Consulta si tu lista de mai jos pentru a afla de ce zodie sa te feresti!

Berbec

Berbecii nu se vor intelege niciodata prea bine cu Fecioarele, deoarece acestia se aseamana foarte mult!Nu exista posibilitatea ca cele doua personalitati atat de puternice sa se accepte prea mult una pe cealalta pentru ca ambele semne aspira sa fie in pozitia de lider.Pentru Berbec, Fecioara este prea tacuta si perfectionista iar Berbecul este prea indraznet si deloc empatic in ochii Fecioarei.

Taur

Poate parea putin amuzant, insa Taurii nu se inteleg prea bine cu …taurii!De ce?Pentru ca acestia nu accepta sa primeasca ordine, suferind de un mic complex de inferioritate, astfel daca doi tauri se cioccnesc va incepe o adevarata lupta pentru suprematie!

Gemeni

Gemenii nu-i plac pe Varsatori deoarece ii considera superficiali si detasati, pe cand ei sunt genul de oameni implicati in tot ceea ce fac si nu ii vor agreea pe cei care fac anumite lucruri doar pentru a fi facute.

Citeste mai mult pe horoscop yve.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Zodiac Zodii

Articole recomandate

Citeste si despre