Aceste 5 ZODII vor avea CEL MAI BUN FEBRUARIE 2019. Iata LA CE VOR AVEA NOROC!

/ / Modificat: 2019-02-04
Aceste 5 ZODII vor avea CEL MAI BUN FEBRUARIE 2019. Iata LA CE VOR AVEA NOROC!

Cu pasi repezi ne indreptam spre finalul primei luni a anului 2019. Ianuarie nu ne-a dat ragazul sa ne odihnim dupa finalul anului 2018 si petrecerile de sezon, pentru ca sistemul solar ne-a luat tare din prima zi a anului!

Marte, planeta energiei si actiunii, a intrat din 1 ianuarie in Berbec, semnul pe care il coordoneaza, deci energie si actiune maxima pentru toata lumea.

Uranus, planeta imprevizibilitatii si schimbarilor socante de viata, a iesit din retrograd pe 6 ianuarie, alaturandu-se celorlalte planete ale sistemului solar care sunt in miscare directa. Iesirea lui Uranus din retrograd a marcat doua mari fenomene: pe de-o parte faptul ca pana in martie 2019 suntem fara nicio planeta retrograda, primind o sansa unica pe acest an.

Afla ce aduce major pentru zodia ta acest context ! Pe de alta parte, Uranus isi continua ultimele doua luni in Berbec, tranzit ce dureaza din 2011 si care se va mai repeta tocmai in 2099 ! Ultima reprezentatie Uranus in Berbec se joaca pana in martie, cand Uranus intra in Taur pana in 2026 ! Afla ce aduce zodiei tale ultima runda al rebelului Uranus in Berbec!

Ca si cum nu era destul, ianuarie a dat startul sezonului eclipselor 2019, cu eclipsa partiala de Soare in Capricorn din 6 ianuarie si cu eclipsa totala de Luna plina sangerie in Leu din 21 ianuarie.

Aceste eclipse ne-au introdus rapid intr-o lume noua, ne-au indreptat capetele – chiar fortat – spre viitor, apoi ne-au pus sa ne confruntam cu realitatea curenta ca sa vedem ce este nevoie sa restructuram. Eclipsa totala lunara din 21 ianuarie a fost ultima din seria celor din Leu-Varsator ce dureaza din 2016. A fost, practic, o validare din Cosmos ca misiunea noastra unica in lume are permisiunea de a inflori. Acum are fiecare dintre noi mai mare claritate ce sa faca si de ce este aici.

Citeste continuarea pe Kfetele.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Zodii Zodii mama

Articole recomandate

Citeste si despre