5 zodii care iubesc in secret

/ / Modificat: 2019-04-12
5 zodii care iubesc in secret

In viata, cat si in dragoste se intampla sa fim raniti, dezamagiti sau pur si simplu, asteptarile pe care le avem de la anumite persoane nu se preteaza cu realitatea.

Din aceste motive, unii dintre noi, preferam sa nu aratam sentimentele sincere fata de ceilalti, si oarecum sa ne inchidem in noi...

Rac

Racii sunt niste persoane foarte sensibile, dar in acelasi timp si foarte iubitoare. Ofera afectiune celor dragi foarte des si totusi, cand vine vorba de iubire adevarata se eschiveaza. Asta, deoarece racii, au fost foarte des raniti in dragoste, iar uneori sentimentele lor au fost calcate in picioare. Din acest motiv, racii sunt destul de reticenti in a-si exprima sentimentele liber, se tem ca gesturile lor de afectiune si grija fata de celalalt sa nu fie intelese gresit, ceea ce ii impiedica sa fie ei insusi. Racilor le place sa traiasca emotiile la cel mai intens nivel, dar dezamagirile sunt cele care le iau curajul de a-si arata aceste sentimente!

Capricorn

Capricornii, la fel ca si racii sunt acele zodii care sunt foarte retinute in a-si exprima sentimentele liber fata de persoana iubita.

Citeste articolul complet pe horoscop yve.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Zodii

Articole recomandate

Citeste si despre