Vrei o schimbare rapida de look? Iata pe ce produse de styling poti conta

/ / Modificat: 2022-06-28
Vrei o schimbare rapida de look? Iata pe ce produse de styling poti conta

Prin definitie, o mamica este de cele mai multe ori nu doar ocupata, ci si productiva. Stim ca treaba asta este nu doar cu norma intreaga, ci efectiv cu toate orele suplimentare posibile. Dar ce te faci atunci cand trebuie sa iesi in oras, ai o intalnire de afaceri pentru ca te mai ocupi si de business sau pur si simplu a aparut un eveniment pentru care ai nevoie de o coafura perfecta? Din fericire, ai la dispozitie mai multe variante si o gama larga de produse de styling.

Sampon uscat

O varianta care a prins extrem de mult teren in ultima perioada este cea a samponului uscat. Acesta este solutia perfecta atunci cand ai nevoie de un refresh. Achizitionarea unui sampon uscat este usoara, pentru ca il gasesti si la magazinele de beauty, dar si in hypermarket, astfel ca nu trebuie sa pierzi mult timp in cautarea lui. Folosirea lui se limiteaza la pulverizare si masarea locului aplicarii. Cu un pieptanat corect, parul are aspect proaspat, de parca ai fi iesit din dus cu cel mult doua ore in urma.

Sampon nuantator

Cand vrei si schimbari de look care sa nu iti ia foarte mult timp si nu apuci sa faci o vizita la salon, ai la dispozitie alte tipuri de sampoane care sa mai coloreze lucrurile. La propriu. In general, gama de sampoane nuantatoare sau de vopsele de par semipermanente este la indemana pentru utilizarea casnica. Pe scurt, daca alegi un sampon nuantator, el se va aplica exact ca un sampon normal, va fi lasat sa actioneze, dupa care se urmeaza instructiunile. Popular in aceasta perioada este samponul de eliminare a reflexiilor galbene pentru parul blond. Atentia trebuie sa fie sporita atunci cand aplicam o vopsea semipermanenta, pentru ca efectele ei sunt mult mai vizibile si pot duce la schimbari drastice de look.

Corector de radacini

O noutate care a devenit accesibila este acel spray special pentru colorarea radacinilor crescute. Inca nu avem o varietate atat de mare de nuante dintre care sa alegem, dar asteptam lansarea acestora cu nerabdare. Pana atunci, trebuie sa stii ca efectul este garantat si beneficiezi de o transformare clara a modului in care arata parul tau. Aplicarea este de asemenea usoara iar produsul rezista pana la prima spalare, chiar daca aceasta are loc peste cateva zile. Acest gen de produse au ingrediente aparte, astfel ca nu risti sa te simti incomod in timp ce le porti (daca totul este normal, nu risti nici iritatii, nici mancarimi). Totul tine de aplicarea corecta si respectarea instructiunilor de utilizare.

Produsele de styling

Ei bine, la capitoul produse de styling, discutia este extrem de ampla, pentru ca avem la dispozitie o multime de variante. De la fixativ, spumă sau gel de par, lucrurile au evoluat catre fixativ pentru evidentierea texturii, pudră, ceară și mai nou lut modelator (nu e o gluma, chiar exista). Astfel, daca buclele tale lejere anunta ca vor sa se cam lase, un fixativ este tot ce iti trebuie. In functie de look-ul pe care il alegi, ai nenumarate variante si texturi din care sa optezi. Dacă trebuie sa le iei cu tine, sa stii ca se gasesc usor si variantele mai usor de transportat. Iar daca stii ce functioneaza pentru tine, nu ezita sa profiti de experienta pe care deja o ai. Astfel, vei avea rezultate excelente pentru noua coafura intr-un timp scurt.

Desigur ca o programare la salon nu prinde rau nimanui. Chiar este indicat sa facem astfel de vizite constant. Dar uneori lucrurile mai iau si alte intorsaturi si tocmai de aceea ne prinde bine sa ne descurcam pe repede inainte. Pentru noi, femeile, frumusetea este departe de a mai fi un tabu. De aceea investim in ea si ne bazam uneori pe faptul ca putina atentie la felul in care ne aranjam ne va spori si increderea in propria persoana. Parul nu este o exceptie si fiecare femeie isi alege modul de a-l purta. Din fericire, oricare ar fi acela, ne face unice si mai frumoase decat am crede.

Sursa foto: Shutterstock

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre