Simte-te frumoasa la orice varsta. Tratamente cu efect durabil pentru cearcane si riduri

/ / Modificat: 2021-06-25
Simte-te frumoasa la orice varsta. Tratamente cu efect durabil pentru cearcane si riduri

O piele frumoasa este cartea de vizita a oricarei femei, tocmai de aceea este normal sa tii la tenul tau si sa iti doresti ca el sa arate mereu impecabil. Cearcanele si ridurile reprezinta, insa, un adversar al starii tale de bine? Exista solutii care fac minuni si te ajuta sa te simti frumoasa atunci cand esti obosita si asta se vede tot mai mult pe fata ta, sau atunci cand varsta din buletin incepe sa isi spuna cuvantul.

Cearcanele si ridurile sunt un semn al batranetii si, desi trebuie sa ne iubim asa cum suntem, uneori poate fi destul de greu sa o faci. Te uiti in oglinda si imaginea obosita pe care o vezi zi de zi te intristeaza peste masura? Oboseala nu se mai simte doar in corp, ci ti se citeste pe fata, in cearcanele adanci si inestetice? Ridurile s-au adancit si s-au inmultit in ultima vreme si nu te mai poti ascunde dupa deget spunandu-ti ca sunt riduri de expresie?

Exista o solutie pentru a-ti improspata imaginea si pentru a te simti mai energica atunci cand iti place ce vezi in oglinda.

Tratamente cu acid hialuronic si botox pentru cearcane si riduri

Cu siguranta ai constatat ca oricat de multa grija ai avea de pielea ta, uneori aceasta nu este suficienta. Nicio crema si niciun ser, oricat de performante ar fi, nu pot decat sa amelioreze efectele trecerii timpului, ale poluarii, ale oboselii, iar pielea isi pierde din elasticitate.

Chiar si cand esti inca tanara, cand esti mama si copiii te tin mereu "in priza", tenul tau s-ar putea sa te intristeze. Daca iti este dor de acea perioada in care aveai pielea neteda si stralucitoare, plesnind de sanatate si tinerete, fara cearcane "lucrate" in zilele obositoare si noptile prea scurte, nu este o rusine sa apelezi la tratamente cosmetice.

Tratamentele cu acid hialuronic si botox pentru cearcane si riduri, facute intr-o clinica specializata si recunoscuta pentru profesionalism si calitatea serviciilor oferite poate fi solutia ideala acolo unde problemele nu mai pot fi rezolvate cu nimic altceva.

De ce sa apelezi la tratament pentru cearcane? Pentru ca cercurile negre de sub ochi pot deveni istorie!

Zona de sub ochi, cunoscuta si ca jgheab lacrimogen, este acoperita de o piele delicata, expusa la trecerea timpului, la factorii de poluare, la efectul produselor cosmetice. Pe masura ce inaintam in varsta, pielea din aceasta zona se subtiaza si devine mai intunecata decat restul pielii, creand cercuri sau umbre inestetice, ce devin greu de acoperit chiar si de anticearcan si fond de ten. Un tratament cu acid hialuronic ii poate reda, insa, aspectul natural, rezultatele fiind vizibile imediat.

Acest tratament cosmetic asigura eliminarea lenta a cercurilor negre de sub ochi, in interval de 9 pana la 12 luni, iar cand efectul tratamentului incepe sa se estompeze, procedura poate fi repetata sau ajustata.

Efectul de piele "creponata" creat de ridurile tot mai adanci este o problema si un motiv de tristete pentru cele mai multe dintre femei. De ce sa nu te simti bine in pielea ta si sa iti faci griji pentru prejudecatile altora, cand iti poti recapata tineretea si frumusetea naturala? Un tratament pentru riduri, o procedura simpla si accesibila oricui in zilele noastre, este calea spre recapatarea frumusetii si a starii de bine, care sunt, nu-i asa, nepretuite.

A fi tanara si frumoasa este o alegere

Simte-tefrumoasa

Frumusetea si confortul psihic tin de alegerile pe care le facem. Desi multe femei care apeleaza la tratamente de infrumusetare sunt tinta ironiilor si a prejudecatilor altora, gura lumii ar trebui sa conteze cel mai putin.

Tratamentele antiimbatranire cu botox te pot ajuta sa iti recapeti tineretea fetei si nu sunt destinate doar acelor femei care au trecut de o anumita varsta, ci oricarei doamne care vrea sa se simta bine in pielea ei.

Simte-tefrumoasa

Contrar parerii generale, botoxul este o substanta care ajuta nu doar la tratarea ridurilor si a cutelor faciale, ci si in alte situatii neplacute precum hiperhidroza (transpiratia excesiva a subratului), distonia cervicala (tulburare neurologica ce cauzea za spasme musculare la nivelul gatului si umarului), blefarospasm (clipit incontrolabil), strabism si chiar in cazurile de vezica hiperactiva.

Actiunea botoxului consta in blocarea semnalelor transmise de la nervi la muschi, care nu se mai pot contracta, ceea ce face ca ridurile sa se retraga.

De la combaterea ridurilor specifice fumatorilor, a celor cunoscute ca "laba gastii" si chiar a celor provocate de ras, la tratarea acneei si a cicatricilor, la tratamente pentru rejuvenarea pielii si multe altele, specialistii Medlink - cu experienta internationala si dedicati profesiei, vor cauta si recomanda cele mai bune solutii pentru femeile care pun pret pe frumusetea lor, in functie de nevoile fiecareia.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Solutii reducere riduri

Articole recomandate

Citeste si despre