Silueta mamicii pentru petrecerea de revelion

/ / Modificat: 2017-09-13
Silueta mamicii pentru petrecerea de revelion

Vine sfarsitul anului, trebuie sa arati perfect si nu stii cum? Te ajutam noi sa te regasesti in propriul corp. Lasa-i pe toti cu gura cascata admirandu-ti formele si incearca acest plan de urgenta.

La sfarsitul anului cu toate ne dorim sa fim frumoase de sarbatori. Ca intotdeauna, salonul de intretinere corporala Bodycenter Dakima iti este alaturi, fie ca te pregatesti sa pleci in vacanta, fie ca iti doresti un corp cu cateva kilograme si centimetri in minus.

Pentru a-ti usura alegerea, azi iti prezentam ca modalitate de tratament electrostimularea corporala, calea cea mai scurta pentru un tonus muscular de invidiat!

In contextul lipsei de timp generalizate, electrostimularea corporala capata o amploare deosebita, fiind o metoda alternativa ce vizeaza dezvoltarea musculaturii cu un grad minim de efort.

Electrostimularea te ajuta sa pierzi din centimetri, nu neaparat din kilograme! Aceasta metoda este extrem de  eficienta in cazul in care este asociata cu un regim de viata sanatos.

Senzatia pe care o ai cand faci electrostimulare este foarte placuta, relaxanta asemeni unui masaj. O sedinta de electrostimulare dureaza 45 de minute, timp in care muschii sunt lucrati cu contractii de diverse intensitati.

Primele efecte vizibile apar cel tarziu dupa a treia sedinta, dar dupa 10 sedinte se poate vorbi de o slabire in centimetri remarcabila. Insa este foarte important ca aceste sedinte sa fie efectuate pentru inceput fara pauza, cu o frecventa de minim 3 sedinte pe saptamana.

Dupa ce ne-am modelat corpul dupa plac pentru intretinerea siluetei este suficienta o sedinta pe saptamana.

OFERTA LUNII DECEMBRIE

[valabila in orice interval orar]

EASY SLIM - 140RON
10sedinte electrostimulare +10sedinte fast slim

HOT SLIM - 190RON
10sedinte electrostimulare termica+10sedinte fast slim termic

TERMO SLIM - 280RON
10sedinte termo electrostimulare +10sedinte termo fast slim

Imbunatateste-ti alimentatia

Este adevarat ca mereu te gandesti la acelasi lucru: cum sa mananc mai putin. Acum este momentul sa faci ceva pentru sanatatea ta si bineinteles pentru silueta ta.

De azi inainte micsoreaza cantitatile de grasimi si carbohidrati, mananca mai multe fructe si legume, elimina dulciurile si mesteca incet.

Poti avea 5 mese pe zi: micul dejun, o gustare pe la jumatatea diminetii, pranzul, o gustare intre masa de pranz si cea de seara si o masa usoara, seara.

Lupta contra celulitei

Cel mai puternic inamic al frumusetii feminine ramane celulita. Nu trebuie sa te dai batuta, razboiul nu este pierdut si trebuie sa continui lupta contra ei, folosind creme tonifiante, facand masaje anticelulitice profesionale executate de un personal calificat efectuate cu crema termica reductoare extraforte, hidratandu-ti pielea cu ulei de masline.

Adresa: Str. Biserica Enei nr 16, [ in spatele facultatii de Arhitectura]
Program: L-V:8-22/S:9-18
Tel: 3159871; 0726325462 ; 0743216481;
E-mail: salondakima@yahoo.com
Web: www.dakima.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre