Sfaturi pentru mamici: cum sa slabiti rapid!

/ / Modificat: 2017-09-21
Sfaturi pentru mamici: cum sa slabiti rapid!


 

Majoritatea femeilor au problema depunerii kilogramelor in plus si aparitia celulitei pe anumite zone ale corpului, mult mai mult decat pe altele.

Astfel, o parte dintre noi le punem pe solduri, genunchi, observam ca incepem sa avem "aripioare", iar pe posterior isi fac aparitia renumitele "gaurele" de celulita, cu aspect de coaja de portocala.

O alta parte se plang de sale proeminente, care le impiedica sa poarte pantaloni cu talie joasa sau bluze mulate pe talie; de asemenea burtica reprezinta o mare problema.

Fie ca ai nascut si burtica are inca formatul din luna a patra de sarcina sau ca asa este conformatia ta cu burtica si toate excesele alimentare se incapataneaza sa se depuna acolo, Bodycenter Dakima vine in ajutorul vostru cu solutii destinate Slabirii Locale.

Daca ai cativa centimetri in plus pe solduri, coapse si picioare, celulita in primul stadiu, atunci un tratament de electrostimulare va da rezultate excelente.

Electrostimularea musculara are ca obiectiv intarirea musculaturii, imbunatatirea circulatiei, absorbtia excesului de grasime de catre tesuturile de sub piele. Electrostimularea termo- presupune efectuarea sedintelor de electrostimulare care dureaza 60 min.

Intr-o termocuverta care se incalzeste la 70 grade producand o vasodilatatie si o transpiratie la nivelul pielii.

Se recomanda un abonament de 10 sedinte de electrostimulare (60 min/ sedinta) care vor ajuta la tonifierea musculaturii si la disparitia celulitei.

Efectul acestora este vizibil dupa primele 3-4 sedinte, insa este necesara efectuarea a minim 10 sedinte. Intretinerea rezultatelor presupune efectuarea unei sedinte pe saptamana.

In cazul in care esti o persoana plinuta si nu poti tine o dieta stricta combinatia potrivita este de electrostimulare si impachetari (Termosudatie, Talazoterapie si Spa liposauna) de slabire, anticelulita sau antivergeturi, cu ajutorul carora poti pierde cel putin 10 cm pe saptamana.

Pentru a obtine rezultate trebuie sa fii perseverenta si constiincioasa. Si daca ai "sarit" o zi din program sau nu ai respectat regimul alimentar sa stii ca lupta nu este pierduta. Tot ce trebuie sa faci este sa o iei de la capat ziua urmatoare.

Da, da stiu de pe acum ca nu vei merge asa cum ti-ai promis initial in fiecare seara la salon pentru 60 de minute de electrostimulare! Gandeste-te ca pierzi mai mult daca intrerupi tratamentul pe care ti l-ai promis decat daca amani o saptamana.

Adresa: str. Biserica Enei nr 16, zona UNIVERSITATE;
Program:L-V:8-22/S:9-18
Tel: 3159871; 0726325462 ; 0743216481;
E-mail: salondakima@yahoo.com
Web:www.dakima.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre