Sfaturi de infrumusetare pentru vara

/ / Modificat: 2009-05-08
Sfaturi de infrumusetare pentru vara


Pentru ca sezonul calduros se apropie citeste cateva sfaturi de infrumusetare pentru vara pentru mamicile ocupate

 Temperaturile in crestere si copiii care nu stau locului nicio clipa nu reprezinta cele mai bune conditii pentru ca o mamica aglomerata sa-si vada in liniste de ritualul de infrumusetare, dar asta nu inseamna ca trebuie sa abandoneze cauza. Cateva mici trucuri de infrumusetare pentru vara pot schimba aspectul fizic in bine oricui!
 

Incearca sa-ti prinzi parul intr-o coada simpla, pentru a-ti pune in evidenta trasaturile faciale (se poate face si atunci cand iti atarna de mana copiii).

Exfoliaza-ti pielea – daca nu ai un produs special, poti face in casa un amestec cu jumatate de cana de zahar si ulei de masline.

In plus, incearca o masca din sase aspirine zdrobite in apa- aplica pe fata, lasa sa se usuce si clateste, pentru o piele luminoasa.

Nu uita niciodata sa-ti protejezi pielea cu o crema cu factor de protectie de cel putin 15 si ai grija sa nu uiti sa o aplici si pe gat, decolteu, urechi si maini.

Poti sa fii la moda daca iti dai pe buze cu un ruj roz, intr-o nuanta care iti vine bine. Va dura mai mult decat un gloss.

E drept, mamicile ocupate au rareori timp pentru o manichiura, insa nu trebuie neaparat sa fie asa. Daca iti tai unghiile scurte, cureti cuticulele din cand in cand si aplici un strat de oja, chiar si transparenta, termini mai rapid, mai ieftin si mai bine decat la un salon de infrumusetare.

Pentru mai multe idei citeste si Tratamente de infrumusetare la tine acasa.

Copilul.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre