Protectie si ingrijire completa anti-roseata pentru pielea ta

/ / Modificat: 2013-10-22
Protectie si ingrijire completa anti-roseata pentru pielea ta

ROSELIANE  - protectia si ingrijirea completa anti-roseata de la Uriage!

Gama ROSELIANE a Laboratoarelor Dermatologice Uriage iti ofera 3 actiuni esentiale in 3 produse pentru ingrijirea tenului cu roseata, eritroza, cuperoza, rozacee sau post interventii cu laser vascular: descongestioneaza, stimuleaza micro circulatia, hidrateaza tenul gratie extractului de Ginseng, sulfatului de dextran, apei termale Uriage, complexului inovator Cerasterol-2F. 

ROSELIANE CREMA ANTI-ROSEATA 40 ml este prima crema cu actiune completa ce corecteaza si reduce vizibil roseata dupa numai 3 saptamani, hidrateaza imediat (+60% hidratare dupa 1 ora) si de durata (pe parcursul a 8 ore), descongestioneaza si calmeaza senzatia de caldura si "piele care tine". Conceptul inovator unic Cerasterol -2F actioneaza asupra barierei cutanate, intareste si protejeaza pielea de agresiunile exterioare care produc roseata. Extractul de Ginseng si sulfatul de dextran protejeaza si normalizeaza microcirculatia. Imbogatita cu apa termala Uriage si ceara esentiala de trandafiri, Roseliane crema calmeaza, lasa pielea proaspata, hidratata cu maxim de confort.

Particulele perlate verzi creeaza un efect optic imediat de corectare a rosetii.

Formula hipoalergenica, non-comedogenica, fara parabeni, parfum floral. Se aplica dimineata si seara.

Pret recomandat: 56 Ron

Roseliane-Fluidx250mlROSELIANE FLUID DEMACHIANT 250 ml curata si demachiaza bland, calmeaza si descongestioneaza pielea cu roseata, cu tendinta cuperozica. Datorita continutului de apa termala Uriage si actiunii sinergice a numeroaselor extracte de plante atent selectionate (caise, unt de Shea, trandafir, nalba, galbenele, mimosa) restabileste confortul pielii si reduce roseata, in conditii de maxima toleranta.

Nu necesita clatire, formula cu pH fiziologic, hipoalergenica, non-comedogenica.

Pret recomandat: 58 Ron

Roseliane-Crema-Colorata-Sablex15mlROSELIANE CREMA CU FOND DE TEN 15 ml este special formulata pentru a masca roseata si imperfectiunile tenului, completand actiunea produsului Roseliane Crema. Textura catifelata, usor pudrata, imbogatita cu agenti vasoprotectori (Extract de vita de vie rosie si ceara esentiala de trandafiri) asigura un confort exceptional  si o acoperire perfecta pe toata durata zilei. Formula hipoalergenica, non-comedogenica, fara parabeni.

Pret recomandat: 57 Ron

Suntem alaturi de voi Facebook Uriage Romania.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre