Noul gel de dus NIVEA Powerfruit Relax si balsamul de buze NIVEA Lip Care Vitamin Shake Acai & Wild Apple

/ / Modificat: 2012-04-27
Noul gel de dus NIVEA Powerfruit Relax si balsamul de buze NIVEA Lip Care Vitamin Shake Acai & Wild Apple

De cativa ani, superfructele au devenit starurile cosurilor de cumparaturi tinand cont ca acestea, in comparatie cu fructele traditionale, contin cantitati mult mai mari de vitamina C si nutrienti. Stoarse pentru suc, presarate peste cereale sau mancate ca atare, aceste superfructe asigura organismului substante protective si vitale.

Acaiul este un superfruct provenit din padurile tropicale si este considerat printre cele mai eficiente mijloace de lupta impotriva radicalilor liberi, avand un continut ridicat de substante nutritive si ingrediente active. Din acest motiv, NIVEA a incorporat acest ingredient in noul gel de dus NIVEA Powerfruit Relax cu coacaze si fructe de acai si in balsamul de buze NIVEA Lip Care Vitamin Shake Acai & Wild Apple.


Dintre toate simturile noastre, simtul mirosului este cel mai mult asociat cu emotiile. Desi aromele sunt invizibile si pasagere, ele sunt legate de amintiri si astfel au un impact puternic asupra subconstientului nostru si asupra sentimentelor noastre. Aromele te pot face sa te simti mai putin tensionat, iti pot imbunatati performanta si te pot face sa te simti mai fericit. Noul gel de dus cu coacaze si fructe de acai NIVEA Powerfruit Relax este transparent si diferit intr-un mod revigorant. Este un gel de dus care are grija de piele si stimuleaza totodata si simturile. Datorita miresmei fructate, noul gelul de dus NIVEA Powerfruit Relax este un produs  revigorant care contine ingrediente favorabile unui dus de inviorare.


Miresme de coacaze si fructe de acai pentru ingrijirea pielii


Prin continutul de extract de superfructe si vitamina C, gelul de dus combina o ingrijire bogata cu miresme proaspete. Gelul transparent se transforma intr-o spuma moale care invaluie bland intregul corp. Dupa dus, pielea devine neteda si fina la atingere. Datorita tehnologiei Beiersdorf Hidra IQ, o tehnologie inovatoare de hidratare, pielea este intr-adevar ingrijita. Cu NIVEA Powerfruit Relax, pielea este mangaiata si rasfatata datorita antioxidantilor proveniti de la coacaze iar mireasma placuta de fructe acai calmeaza spiritul si revitalizeaza corpul.

NIVEA Powerfruit Relax (250 ml): 11,81 RON

Noul NIVEA Lip Care Vitamin Shake Acai & Wild AppleDe asemenea, nu uita ca si buzele tale au nevoie de o ingrijire speciala, mai ales acum ca soarele incepe sa arda mai puternic. NIVEA iti propune balsamul de buze NIVEA Lip Care Vitamin Shake Acai & Wild Apple care iti ofera nu numai ingrjire intensiva, culori pastelate si un aspect glossy, ci si un shake plin de vitamine alaturi de protectie solara!

Acesta este imbogatit cu extracte naturale de fructe – mar salbatic si fruct de acai, oferindu-le buzelor tale aportul zilnic de vitamine, pentru buze matasoase si o culoare naturala.

Shake de fructe si vitamine

Balsamul contine un mix de extracte naturale de fructe hranitoare care asigura un adaos concentrat de vitamina C si E, precum si provitamina B5, cunoscuta sub denumirea de dexpanthenol - vitamina frumusetii, care protejeaza pielea impotriva deshidratarii.

Vitamina C stimuleaza productia de colagen si le confera buzelor un aspect matasos, iar vitamina E regleaza hidratarea pielii si sprijina regenerarea ei. Pe langa infuzia de vitamine, NIVEA Lip Care Vitamin Shake Acai & Wild Apple asigura zi de zi o protectie optima impotriva efectelor razelor solare cu ajutorul factorului de protectie SPF 10.


NIVEA Lip Care Vitamin Shake Acai & Wild Apple: 10,33 RON

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre