Noile trenduri in materie de machiaj pentru mamici

/ / Modificat: 2009-04-27
Noile trenduri in materie de machiaj pentru mamici





 

Afla cum poti sa-ti pui in valoare calitatile cu noile trenduri in materie de machiaj pentru mamici.

Doar pentru ca esti o proaspata mamica (sau mai "invatata" in aceasta meserie), nu inseamna ca trebuie sa renunti cu totul la feminitate si la micile bucurii ale vietii. Tocmai din acest motiv, primavara fiind un anotimp al reinnoirii, ai liber la orice iti infrumuseteaza viata si trupul.

In materie de beauty, sezonul primavara-vara 2009 ofera o multitudine de optiuni mamicilor – si celor grabite, si celor care au ceva mai mult timp la dispozitie pentru a se rasfata.

Se poarta lacurile de unghii in culori discrete, de un roz pal, aproape imperceptibil. Pe langa faptul ca este usor de aplicat, culoarea discreta nu scoate in evidenta eventualele "erori" de manichiura.

Pentru ca mamicile sunt in permanenta grabite si nu au la dispozitie decat cateva minute pentru ritualul matinal de frumusete, se recomanda folosirea unui singur produs pentru buze si obraji – un blush care poate fi folosit si pe post de ruj. Avantajul acestui produs este ca incape mai usor intr-o poseta de seara, in caz ca "tata" se hotaraste sa-i ofere mamicii o seara de relaxare in oras.

In ceea ce priveste ingrijirea pielii, tot produsele de tipul "2 in 1" sunt cele mai indicate: o crema hidratanta care contine si un pigment ce confera stralucire si prospetime pielii, fara a incarca tenul.

In fine, nicio mamica nu ar trebui sa-si incheie ritualul de frumusete fara a folosi o crema de corp, care transforma pielea asprita de frigul iernii intr-una numai buna de mangaiat.

Alexandra Ilie

Redactor Copilul.ro


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre