Manichiura mamicii in sezonul toamna-iarna 2009

/ / Modificat: 2009-10-16
Manichiura mamicii in sezonul toamna-iarna 2009





 

Chiar si o mamica trebuie sa aiba momentele ei de rasfat si sa nu uite ca este in primul rand femeie. De aceea, este important ca in fiecare sezon sa fii la curent cu noutatile in materie de moda, fie ca este vorba de hainute, coafuri, machiaj sau... manichiura.

It’s cold outside, baby!

Atunci cand zilele friguroase si gri se intorc in orasul tau, cautarea unui loc plin de caldura pare sa fie singura ta activitate de distractie. Din fericire, Jessica, manichiurista starurilor tale favorite, are cateva motive bune pentru ca unghiile tale sa straluceasca! Colectia de iarna "Baby It’s Cold Outside" scoate in evidenta cele mai hot culori ale momentului.

Colectia Baby It’s Cold Outside prezinta patru noi culori bogate care adauga drama si personalitate stilului tau atunci cand afara este frig! Cu nuante de verde profund, violet si negru stralucitor, noua colectie ajuta orice femeie sa arate chic chiar si la 0 grade!

Colectia contine:

• Black Ice – 35 lei;

• Divine Pine – 35 lei;

• Midnight Mist – 35 lei;

• Frost At All Cost – 35 lei.

Social Lights: cadoul tau de vacanta!

Fie ca in iarna asta iti petreci timpul intre vacante, petreceri si birou, Jessica te ajuta sa stralucesti pentru a fi in centrul atentiei cu editia limitata din colectia Social Lights. Acest trio de culori festive te va face cu siguranta sa atragi atentia cu o scanteie ori de cate ori vrei sa te distrezi.

Colectia Social Lights (100 RON ) cuprinde:

- Débutante – Midnight Blue;

- Celebutante – Ruby Red;

- Starlet – Sheer Glitter.

16 octombrie 2009


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre