Frumusete si forme

/ / Modificat: 2015-11-19
Frumusete si forme

Azi, frumusetea e mai mult decat oricand relativa. Azi, conteaza mai mult sa fii ingrijita si pusa la punct decat sa fii impecabil machiata.

Azi, un par bine tuns face mai mult decat o geanta Dior. Azi, un stilist bun in preajma  iti face viata mai senina si mai usoara. Ca sa nu mai discutam despre cum iti usureaza diminetile.

Constantin Ilie, stilist Wella Professionals, ne da cateva linii directoare despre ce texturi si tunsori sa adoptam in functie de forma fetei.

  • Forma de fata ideala este cea ovala. Un oval perfect - spre asta tind toti stilistii atunci cand fac o tunsoare. De regula, pe un cap gasim multe defecte naturale, care pot fi mascate cu trucuri.
  • Fata ascutita – barbia trebuie umpluta prin coafura astfel incat sa se creeze  un oval corect. Nu trebuie sa se vada varful triunghiului care este reprezentat de barbie. Persoanele cu fata ascutita sunt in general mai slabe. Si tocmai de aceea formele de bob, linile foarte drepte si mai lungi in fata decat cea din spate, corecteaza foarte bine.
  • Fata patrata – Nu se incarca. Se obtureaza. Tot ce e mult si dur trebuie mascat. In zona cu probleme parul trebuie filat si franjurat.
tunsoare_bob

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre