Dermocosmetice pentru mame. Ce sunt ele?

/ / Modificat: 2009-05-13
Dermocosmetice pentru mame. Ce sunt ele?





 

Multe mamici se intreaba daca sa foloseasca dermatocosmetice, ce sunt ele si ce avantaje prezinta. Speranta de viata crescuta, industrializarea si poluarea, stresul si ritmul de viata accelerat contribuie la cresterea numarului de probleme dermatologice si a femeilor nemultumite de starea pielii lor.

Au aparut, in ultima vreme, persoane cu piele hipersensibila: la folosirea produselor cosmetice conventionale, probleme precum dermatita atopica, dermatita de contact, acneea rozacee si dermatita seboreica se acutizeaza.

Alte persoane dezvolta intoleranta la produsele cosmetice, manifestata prin senzatie de disconfort (usturime, mancarime) dupa aplicarea produsului, uneori insotita de inrosirea pielii.

Toate aceste probleme au fost rezolvate prin aparitia pe piata a dermacosmeticelor, produse cosmetice dermatologice, fara parfum si conservanti agresivi, responsabili de majoritatea problemelor dermatologice.

Dermocosmeticele sunt distribuite in farmacii si sunt, in general, hipoalergenice, noncomedigene, testate dermatologic.

Aceasta categorie de cosmetice este indicata si persoanelor care au afectiuni ale pielii dar si celor sanatoase, fiind special concepute pentru anumite tipuri de piele si probleme dermatologice.

Citeste si articolul Tratamente de infrumusetare la tine acasa.


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre