Cadourile ideale de Craciun se gasesc in universul Douglas.ro

/ / Modificat: 2020-12-21
Cadourile ideale de Craciun se gasesc in universul Douglas.ro

Craciunul este despre a oferi si a primi cadouri, despre momente speciale petrecute alaturi de cei dragi si, nu in ultimul rand, despre a-ti oferi clipe de liniste si rasfat, dupa un an incarcat. Fie ca vrei sa faci un dar special unei femei deosebite, fie ca esti o femeie deosebita care vrea sa isi faca o placere in aceasta perioada, in universul Douglas.ro gasesti o multime de produse de calitate, pentru toate gusturile si bugetele.

Femeilor le place sa se ingrijeasca, sa straluceasca, sa miroasa bine, sa intoarca priviri si sa atraga atentia atat a barbatilor, cat si a altor reprezentante ale sexului frumos. Tocmai de aceea produsele cosmetice de calitate, care le pot da un plus de frumusete si de incredere in sine, un aer de rafinament aparte si de eleganta, sunt un cadou ce va fi cu siguranta apreciat de Craciun.

Seturi cadou pentru femei speciale

Daca ai lasat cumparaturile pe ultima suta de metri si nu ai timp sa mergi in magazine, pe Douglas.ro gasesti o gama larga de cosmetice si parfumuri de la branduri renumite care abia asteapta sa ajunga sub bradul sotiei, iubitei, surorii sau celei mai bune prietene. Specialistii Douglas.ro au muncit din greu in aceasta perioada pentru a pune la punct oferte de produse deosebite, ce pot fi oferite in dar in sezonul Sarbatorilor de iarna, al magiei, iubirii si generozitatii.

O paleta de machiaj Douglas ambalata intr-o cutie cu design special, ce poate fi reutilizata, va fi apreciata de orice doamna sau domnisoara care are grija sa aiba mereu un look impecabil. Cele 58 de nuante de fard de pleoape, 4 nuante de blush, 4 de iluminator, 10 nuante de ruj, un creion pentru conturul buzelor, un mini mascara, un creion de ochi si accesoriile de machiaj pe care le include acest pachet special va fi un cadou de Craciun ideal; si daca ai nevoie de un motiv in plus, in aceasta perioada produsul care nu ar trebui sa lipseasca din trusa de make up a niciunei femei poate fi achizionat la pret redus cu 20%.

paleta machiaj douglas

Seturile cadou Advent Calendar sunt pline de surprize si contin toate produsele si accesoriile de machiaj pe care si le-ar putea dori o femeie preocupata de felul in care arata, dar si produse pentru ingrijirea unghiilor si a tenului.

calendar advent douglas

Cei de la Douglas nu au uitat, insa, nici de barbatii carora le place sa se ingrijeasca si au pregatit si pentru ei un set Men Advent Calendar, cu produse de baie, pentru ingrijirea tenului, a barbii, a parului si a unghiilor, pentru ca si domnii au nevoie de atentie speciala si de magia Craciunului. In plus, cumparand un cadou din gama Advent Calendar, nu faci doar o alegere inspiriata, ci si o fapta buna, pentru ca Douglas ofera cate 10 lei pentru fiecare set vandut pacientilor Hospice Casa Sperantei.

Echipa Douglas.ro a pregatit o multime de idei de cadouri de Craciun dintre care tu trebuie doar sa alegi ce ti se pare mai potrivit. Selectia include atat produse individuale de la cele mai apreciate branduri, printre care Estee Lauder, Lancome, Dior, Paco Rabanne, cat si seturi cadou marca Versace, Tom Ford, Yves Saint Laurent, printre altele, ce vor bucura pe oricine in aceasta perioada.

Parfumul, un cadou care nu se va demoda niciodata

Daca te afli in cautarea unui cadou care sa fie dovada vie a aprecierii si iubirii pe care o porti unei persoane, fie mama, sora, fiica, iubita, sotie ori prietena, in sectiunea de Parfumuri vei gasi cu siguranta ceea ce cauti. De la parfumul REM by Ariana Grande, care aduce in prezent aroma sfarsitului anilor '60, prin notele sale fructate de pere si smochine, combinate cu caramel cremos, si senzualitatea lavandei, a moscului si a lemnului de santal, la pasionalele si vibrantele parfumuri Armani, ori la elegantele si in acelasi timp rebelele parfumuri Carolina Herrera, te poti "plimba" in voie prin magazinul virtual, pana cand vei face alegerea cea mai potrivita.

Ofera-i clipe de rasfat in dar de Craciun

Femeile tanjesc dupa o baie fierbinte si relaxanta, dupa momente doar pentru ele, iar vacanta prilejuita de Sarbatorile de iarna poate fi acea perioada in care sa se rasfete in voie, fara ca gandul sa le zboare la grijile din restul zilelor. Seturile pentru ingrijire corp, cu creme, lotiuni, produsele de baie si chiar lumanari parfumate le pot oferi o zi de spa chiar la ele acasa, pentru a se simti cu adevarat speciale si revigorate.

lumanari parfumate douglas

Carduri cadou pentru toate placerile

Pe Douglas.ro oferta este atat de bogata, incat poate fi greu sa alegi un cadou personalizat, care sa fie, cu siguranta, si potrivit pentru persoana la care te gandesti. Cei care vor sa se asigure ca nu dau gres, au posibilitatea sa achizitioneze carduri cadou, cu valori de la 50 la 500 de lei, si sa ofere, astfel, bucurie pura! Cu cardurile cadou oricine poate cumpara orice doreste din magazinele Douglas din Romania, oricand si chiar si in mai multe randuri, pana la epuizarea soldului.

Un card cadou Douglas este cadoul ideal mai ales pentru persoanele alaturi de care nu puteti fi aproape de sarbatori in 2020, pentru ca poate ajunge direct la destinatar, intr-un ambalaj rafinat.

Cadourile perfecte de Craciun chiar exista si cu siguranta se gasesc pe Douglas.ro!

Sursa foto: douglas.ro 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre