Beauty Sense. Frumoasa la tine acasa!

/ / Modificat: 2012-05-04
Beauty Sense. Frumoasa la tine acasa!

Pentru ca timpul nu ne permite sa pierdem orele in trafic, salonul Beauty Sense ofera doamnelor si domnisoarelor posibilitatea de a beneficia de toate serviciile de coafura, manichiura, pedichiura si cosmetica, chiar la ele acasa.

beauty_sense

Par lung, scurt, suvite sau bucle, toate acestea reprezinta tendintele in materie de coafuri pentru sezonul cald.

In functie de personalitatea ta, poti asorta o manichiura si pedichiura indrazneata, sau sa alegi modelul tipic french.

Pentru sezonul primavara-vara, specialistii mizeaza atat pe naturalete, cat si pe extravaganta, pentru persoanele cu personalitate debordanda, care stiu sa poarte o culoare electrica.

"Stim ca multe cliente nu au timpul necesar sa ajunga la un salon, de aceea specialistii nostri se deplaseaza la fiecare clienta acasa. Este mai comod si in plus putem discuta mai mult cu clienta despre ce isi doreste", declara managerul Beauty Sense.

Comoditatea si timpul castigat sunt principalele elemente pe care le vizeaza serviciile de infrumusetare la domiciliu. Tinerele mamici, care nu pot pleca de acasa, au acum solutia de a fi frumoase indiferent de ocazie. Serviciile de infrumusetare sunt realizate de profesionisti acasa si de aceea, orice mamica poate avea grija de ea, fara sa isi neglijeze bebelusul.

frumusete_mamici

Salonul ofera servicii de manichiura si pedichiura, coafura, cosmetica si machiaj la domiciliu, la preturi accesibile pentru toate doamnele si domnisoarele. Serviciile nu difera cu nimic fata de cele efectuate intr-un salon, instrumentele sunt sterilizate, iar la cerere,  specialistii Beauty Sense pot utiliza ustensilele clientei. In plus, nu vor mai trebui sa mai astepte pentru o programare la un salon, nu vor mai pierde timpul in trafic, iar personalul salonului este 100% calificat.



"Avem cliente care ne suna pentru servicii de coafura si pentru efectuarea de machiaje pentru evenimente, nunti si chiar  machiaje dramatice, pentru petreceri tematice, care sunt mai speciale. Intotdeauna recomandam ca machiajul sa se armonizeze frumos cu tinuta si decizia o luam impreuna cu clienta". "Efectuam si machiaj pentru mirese si ne deplasam la clienta in dimineata nuntii. Machiajul unei mirese este foarte important pentru ca trebuie sa reziste toata ziua si sa evidentieze trasaturile esentiale ale fericitei domnisoare, pentru ca non-culoarea alb, in general scoate in evidenta orice imperfectiune" a continuat make-up artist-ul Beauty Sense.

machiaj_frumusete


Asadar, in aceasta primavara toate mamicile sau doamnele ocupate pot fi frumoase la ele acasa, unde specialistii salonului Beauty Sense din Bucuresti va vor rasfata si va vor face sa captati atentia celor din jur. Fara tarife ascunse si ore de stat in trafic, veti arata extraordinar de bine cu serviciile de infrumusetare la domiciliu.

Ce mai asteptati? Intampinati primavara cu un look elegant si atrageti toate privirile asupra voastra!

programare_salon


Va puteti programa la salonul Beauty Sense sau sunand la telefoanele  0761.615.192  sau 021.311.78.71.

Vizitati si pagina noastra de Facebook!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre